Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μονάχοι μας να καθαρίσουμε την μπουγάδα!!

Ο Αποδυτηριάκιας πάει κόντρα και... κράζει για τον ΠΑΟΚ που ακόμα πιστεύει ότι μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ιδού η εξήγησή του! Για πρωτάθλημα πάει ο ΠΑΟΚ, τέρμα και τελείωσε. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι παοκτσήδες. Άσε τι δείχνει, τι λέει το κωλογήπεδο. Μιλάει η ελπίδα, η πίστη. Πώς θα γίνει, δηλαδή. Πουτάνας γιοι είμαστε εμείς και δεν θα μας κάτσει η δουλειά κάποτε; Θα το πάρουμε.
Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στον ΠΑΟΚ. Και με τη νίκη επί του γίγαντα Πλατανιά η ομαδάρα έκανε ένα άλλο αποφασιστικό βήμα για το μεγάλο στόχο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τον ΠΑΟΚ, ρε γαμώτο.
Σε καμμία περίπτωση ο δικέφαλος και πλέον μονοπρόσωπος ΠΑΟΚ δεν πείθει ότι θα απειλήσει τον Ολυμπιακό, που ξαναβρέθηκε στο κεφάλι της βαθμολογίας. Άσχετο αυτό. Είπαμε. Τα υγρά του γαμώτο ντοπάρουν την αισιοδοξία για την τελική επικράτηση.
Δίνω την πληροφορία ότι 2-3 παίκτες του ΠΑΟΚ πραγματικά κι όχι αέρα πατέρα ποντάρουν στην ανατροπή. Ότι θα ξανακτυπήσει κορυφή η ομάδα. Επειδή υπάρχει στο πρόγραμμα και το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Δεν είναι τυχαία η «απάντηση» της εξέδρας, η αντίδραση στη «συμμαχία» του Ιβάν με Αλαφούζο, Μελισσανίδη. Την βρίσκουν μια ιστορία που απαξιώνει τη δυναμική, το εκτόπισμα του ΠΑΟΚ. Τι, δηλαδή, δεν μπορούμε μόνοι μας να καθαρίσουμε τη μπουγάδα και σα λαμόγια συνδικαλιστές να φτιάξουμε «μέτωπο» με τον Αλαφούζο που την περασμένη σαιζόν δούλεψε τον Σαββίδη; Όχι, ρε. Δεν θα πάρουμε.
Αυτά αφορούν τον πόλεμο στο παρασκήνιο. Στη μάχη του πρωταθλήματος τι χαμπάρια, μάστορα; Ένας ΠΑΟΚ που δεν πατάει γερά, που δεν φοβίζει, χωρίς τη φρεσκάδα του υποψήφιου πρωταθλητή. Ένας ΠΑΟΚ που από τότε που ο Ολυμπιακός με τις γκέλες του τον έχρισε ανταγωνιστή του, στα υψηλά όπου το οξυγόνο αραιώνει, δεν αναπνέει κανονικά και πέφτει σε λακούβες.
Κανένα πρόβλημα. Αφού το θέλουμε, το θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα έχουμε κάθε δικαίωμα να το πάρουμε.

ΓΙΑΤΙ ο Μαρινάκης έχει πάρει “προσωπικά” την υπόθεση πρωτάθλημα, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Το μεγάλο στοίχημα του πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΟΚ. Καλώς, κακώς, δυστυχώς, ευτυχώς, αυτό είναι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σε ιντριγκάρει. Μόνον αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει τελικά να καρπαζώσει τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός, και μιλάω για τον κόσμο του τριφυλλιού, έχει πάρει πρέφα τη ζυγαριά και δεν βγάζει τις καύλες των παοκτσήδων για το κατσαρόλι.
Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να χάσει το πρωτάθλημα; “Δύσκολο”, η πρώτη απάντηση. “Γιατί, όχι”, είναι μια άλλη απάντηση. Ασφαλώς ο Ολυμπιακός είναι ομάδα ράτσας πρωταθλητισμού, όχι ο ΠΑΟΚ. Ποιος το λέει αυτό; Η Ιστορία. Μετρημένα πράγματα και η διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους δεν παίζει στις λεπτομέρειες.
Ο Μαρινάκης το 'χει πάρει προσωπικά το έργο. Ιδιαίτερα μετά την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Μίτσελ. Με τίποτα ο εφοπλιστής δεν θέλει να το χάσει. Αλλοίμονο. Είναι ο χαρακτήρας του. Η αλαζονεία του. Όταν, μάλιστα, θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι στα κυβικά του Ολυμπιακού. Πώς, λοιπόν, να αποδεχθεί ότι ο Ιβάν και ο Άγγελος θα του κόψουν το σερί, το 5x5!
Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού απώλεια του πρωταθλήματος δεν θα σημαίνει απλά μια αποτυχία. Θα είναι κάτι άλλο βαρύτερο. Μια ντροπή. Θα είναι, έτσι το βλέπει ο ίδιος, σα να τρέχει κάποιος μόνος του και δεν τερματίσει διότι ήταν απρόσεκτος, κάπου κουτσάθηκε στο δρόμο.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: