Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Καταγγελίες από τον Άρη!!

Δριμύτατη επίθεση του Άρη κατά «φιλάθλων» της Καβάλας που εισέβαλαν χθες στον αγωνιστικό χώρο για να χτυπήσουν τους «κίτρινους» και κατά της «εχθρικής, ανεξήγητης, επικίνδυνης» στάσης της Αστυνομίας!

Καταγγελίες από τον Άρη
Ευθεία επίθεση του Άρη κατά της φιλοξενίας της Καβάλας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκαν οι «κίτρινοι», αλλά και κατά της Αστυνομίας για την στάση που κράτησε στο χθεσινό παιχνίδι, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν σοβαρά παράπονα για το πώς οι Αρχές αντιμετώπισαν την κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-καταγγελία του Άρη για τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καβάλα:

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν της τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν με τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ των ομάδων της Καβάλας και του ΑΡΗ στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», ανακοινώνει τα εξής:

1. Κατά την προσέλευση των 1.500 περίπου φιλάθλων της ομάδας μας, αλλά και κατά τη διάρκεια του προαναφερόμενου αγώνα, δεν δημιουργήθηκε κανένα συμβάν με υπαιτιότητα των φιλάθλων μας. Μολονότι οι φίλαθλοι της τοπικής ομάδας είχαν ανακοινώσει δημόσια και προκλητικά την εχθρική αντίθεσή τους στην προσέλευση των φιλάθλων μας, κανείς δεν προέβη σε οποιαδήποτε αποδοκιμασία.

2. Με τη λήξη του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» «φίλαθλοι» της Καβάλας (ο ένας, μάλιστα, έφερε και διαπιστευτήριο του Α.Ο.Κ.), κινούμενοι εναντίον των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

3. Με τη λήξη του αγώνα επίσης οι ποδοσφαιριστές μας δέχτηκαν λεκτικές επιθέσεις πολλών αντιπάλων «συναδέλφων» τους ποδοσφαιριστών.

4. Καταγγέλλεται η τοπική Αστυνομική δύναμη για τα εξής:

Α. Δεν προστάτευσε τους ποδοσφαιριστές μας είτε από τις επιθέσεις των «συναδέλφων» τους είτε από μεμονωμένους οπαδούς της ομάδας της Καβάλας.

Β. Η τοπική Αστυνομία βίαια και προκλητικά απώθησε τους ποδοσφαιριστές μας εντός των αποδυτηρίων, χτυπώντας τους αδιάκριτα σε μερικές περιπτώσεις.

Αντιπαρερχόμενοι την συμπεριφορά και τις προκλήσεις των ντόπιων φιλάθλων, είμαστε υποχρεωμένοι να διαμαρτυρηθούμε για την εχθρική στάση της Αστυνομίας, που είναι ανεξήγητη, ανώφελη, αλλά και επικίνδυνη.

Τέτοια συμπεριφορά δεν συνάδει ούτε με τον ρόλο, αλλά ούτε και με τον χαρακτήρα του Σώματος.

Την ανωτέρω συμπεριφορά της Αστυνομίας καταγγέλλουμε δημόσια και προς όλες τις αρμόδιες Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: