Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πολύ αρπακτικοί «αετοί»

Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Μαρίτιμο η Μπενφίκα, αφού σάρωσε στην έδρα της αντιπάλου της με 4-0 για τη 17η αγωνιστική της Superliga και ξαναπήγε στο + 6 από την Πόρτο.

Πολύ  αρπακτικοί «αετοί»
Η Μπενφίκα σάρωσε 4-0 στην έδρα της Μαρίτιμο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε στο +6 ξανά στην κορυφή από τη δεύτερη θέση και την Πόρτο, Ετσι, παρέμειναν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και δέιχνουν την απαραίτητη σταθερότητα, σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους «μνηστήρες».

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και δεν έχουν στόχους για τη συνέχεια της φετινής περιόδου.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους ήταν «καταιγιστικοί» και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους, σκοράροντας με τους Σάλβιο στο 18’και 57’, Ολα Τζον στο 53’ και Λίμα στο 64’. Πάντως, στο 89΄έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ταλίσκα στο 89’. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ζούλιο Σέζαρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελισέου, Σάμαρης, Σάλβιο, Ταλίσκα, Γκαϊτάν (15’ Όλα Τζον), Λίμα (68’ Πίτσι), Ζόνας (79’ Ντερλέι) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: