Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ζέεντορφ: «Το καλύτερό μου γκολ» (vid)

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ θυμάται στο FourFourTwo το εκπληκτικό του γκολ στο ντέρμπι της Μαδρίτης το 1997.
Τις περισσότερες φορές το ντέρμπι της Μαδρίτης είναι μονόπλευρο. Είτε για την Ρεάλ είτε για την Ατλέτικο. Έτσι, χρειάζεται μία σπίθα, για να ενθουσιάσει τους οπαδούς. Κάτι σαν τον Ζέεντορφ, που το πήρε πάνω του, σκοράροντας ένα απίστευτο γκολ.
Έχοντας δει τον τερματοφύλακα εκτός θέσης, ο Ολλανδός εξαπέλυσε έναν κεραυνό, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι! «Για τους οπαδούς μου αυτό είναι το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου», μας λέει ο Ζέεντορφ. «Ήταν απίστευτο και από συναισθηματικής πλευράς, καθώς μία ημέρα νωρίτερα είχε γεννηθεί ο πρώτος μου γιος. Επέστρεψα στην Ισπανία το ίδιο πρωί, έφαγα, ξεκουράστηκα λίγο και στη συνέχεια πέτυχα εκείνο το γκολ στο ντέρμπι!».
«Υπάρχουν γκολ που τεχνικά είναι πιο δύσκολα. Για παράδειγμα εκείνο με την Τορίνο, όταν πέρασα τρεις παίκτες ή το βολέ με το αριστερό κόντρα στην Γιουβέντους με μία πολύ δύσκολη κίνηση. Στο σπίτι μου έχω μία φωτογραφία του Μπουφόν στον αέρα να προσπαθεί να πιάσει εκείνο το σουτ. Το γκολ μου, όμως, με την Ατλέτικο μου απέφερε βραβεία, ανάμεσα στα οποία και 250 μπουκάλια κρασί! Αν σκεφτείτε ότι δεν έπινα αλκοόλ, καταλαβαίνετε πόσα από αυτά έπρεπε να πετάξω στα σκουπίδια», θυμήθηκε ο Ζέεντορφ για λογαριασμό του FourFourTwo.




  *Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: