Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Κασάμι: «Εύκολο μόνο στα χαρτιά»

Απόλυτα συγκεντρωμένος θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή σύμφωνα με τον Παϊτίμ Κασάμι, που πρόσθεσε πως το πρωτάθλημα είναι εύκολο μόνο στα χαρτιά.

Κασάμι: «Εύκολο μόνο στα χαρτιά»
Η πιο σφιχτά άμυνα είναι το στοιχείο που έχει προσθέσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Βίτορ Περέιρα σύμφωνα με τον Παϊτίμ Κασάμι.

Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» πρόσθεσε πως η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη για να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για τον Παναιτωλικό: «Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζαμε με έναν αντίπαλο που παίζει πολύ καλά στην άμυνα. Χρειαζόταν να έχουμε υπομονή και να φτιάξουμε την ευκαιρία για το πρώτο γκολ».

Για το τι έχει αλλάξει ο Περέιρα: «Ο πρώτος στόχος είναι να μη δεχόμαστε γκολ, το κάναμε αυτό σήμερα και πιστεύω πως είναι το κλειδί. Θα δημιουργηθούν οι ευκαιρίες γιατί υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες, που μπορούν να τις δημιουργήσουν. Η μεγάλη αλλαγή θα είναι η πιο σφιχτή άμυνα. Ο καινούριος προπονητής θέλει να γνωρίσει καλά την ομάδα, να πάρει περισσότερες πληροφορίες και να είναι πολλές ώρες μαζί της. Όμως, είμαστε καλά και δεν υπάρχει κούραση. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε δύο ματς μέσα σε λίγες μέρες, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και προσεκτικοί γιατί μόνο έτσι θα μείνουμε στην κορυφή».

Για το ότι παίζει πιο πίσω λόγω της απουσίας του Εντινγκα: «Νιώθω πολύ άνετα στη θέση που παίζω και πως είναι η φυσική μου θέση και προσπαθώ πάντα να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής».

Για το πού θα έβαζε τον Παναιτωλικό μεταξύ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Αστέρα, Ατρομήτου και Ξάνθης: «Αυτό είναι δουλειά δικιά σας, να κρίνετε τις ομάδες σε τι επίπεδο βρίσκονται. Εμείς κοιτάμε τη δική μας».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλοι θέλουν να αποδείξουμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Είναι δύσκολο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εύκολο είναι στα χαρτιά, δεν είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση για να μείνουμε στην κορυφή και ποτέ δεν υπάρχουν δικαιολογίες για μια κακή απόδοση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: