Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ρόκα: «Με ψηλά το κεφάλι»

Η απόδοση στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η απόδειξη πως ο Πανθρακικός μπορεί να τα καταφέρει, σύμφωνα με τον Μάνουελ Ρόκα, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς

Ρόκα: «Με ψηλά το κεφάλι»
Στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Πανθρακικού για να ανατρέψουν δύο φορές το προβάδισμα του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Μάνουελ Ρόκα.

Η δουλειά που γίνεται στα αποδυτήρια έχε μεγάλο ρόλο σ’ αυτό, όπως τόνισε ο τεχνικός του συλλόγου της Θράκης, που εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ’ την εικόνα της ομάδας του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από τις δύο πλευρές, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που 2 φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε μια έδρα που αν είσαι πίσω, μπορεί να φας 3 γκολ, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ και όπως και πολλές άλλες ομάδες γονάτισαν, αλλά εμείς πήραμε βαθμό. Η έδρα του ΠΑΣ είναι δύσκολη και λόγω των βροχών και του γηπέδου.

Προσπαθήσαμε σήμερα να κυκλοφορούμε την μπάλα, αλλά όπως είδατε δεχτήκαμε τα γκολ από 2 στημένες φάσεις, ένα κόρνερ και μια φάση που ξεκίνησε από αράουτ, γιατί πήγαν δύο δικοί μας παίκτες στην μπάλα και την έχασαν. Συνεχίζουμε το δρόμο μας και τη δουλειά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να το παλεύουμε. Υπάρχει πολύ άγχος και στρες, αλλά είναι σημαντικός ο βαθμός
».

Για το αν άλλαξε την ψυχολογία η νίκη επί της Κέρκυρας και η τιμωρία του ΟΦΗ: «Από ψυχολογία είμαστε καλά. Αξίζαμε και σ' άλλα ματς τους 3 βαθμούς και ξέρετε, όταν κάνεις σωστή δουλειά και δεν έρχονται οι βαθμοί, τότε θέλεις πολλή δουλειά στα αποδυτήρια. Οι παίκτες όμως το πάλεψαν και συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε, ισοφαρίζοντας το ματς δύο φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: