Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Σταθερά στην πεντάδα…!!

Σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της Superliga παρέμεινε η Μπράγκα, η οποία επικράτησε 3-1 στην έδρα της Σετούμπαλ για τη 17η αγωνιστική.

Σταθερά στην πεντάδα…
Η Μπράγκα νίκησε 3-1 στην έδρα της Σετούμπαλ για τη 17η αγωνιστική της Superliga και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο +2 από τις θέσεις των πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Σετούμπαλ αιφνιδίασε και προηγήθηκε με τον Ζεκίνια στο 16΄, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι φιναλίστ του Europa League του 2011 «ξύπνησαν» και «καθάρισαν» με τους Ντανίλο στο 54’, το αυτογκόλ του Βενάντσιο στο 57’ και τον Ζε Λουίς στο 95’.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Μάθιους, Μπαϊάνο, Σάντος, Αντρέ Πίντο, Τζαβάν, Τίμπα, Ντανίλο, Ρούμπεν Μίκαελ (78' Ζοσέ Κάρλος), Πάρδο (68' Σαλβαδόρ Αγκρα), Εντερ (83' Ζοσέ Λουίς), Ράφα Σίλβα


Εξακολουθεί να ελπίζει για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα η Μπελενένσες, μετά το 2-0 εντός έδρας επί της ουραγού Ζιλ Βισέντε.

Τις ελπίδες της για την πεντάδα διατήρησε η Μορεϊρένσε, η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Αρούκα και τη διατήρησε στις «περιπέτειες».

Νίκη που την έβγαλε από τη δύσκολη θέση πέτυχε η Νασιονάλ με 3-2 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, που λογικά έμεινε εκτός στόχων.

Ανεβαίνει ιη Εστορίλ, μετά το 2-1 στο Οπόρτο επί της Μποαβίστα που μπαίνει σε «περιπέτειες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: