Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

«Έχω πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση»

Αρκετά ενδιαφέροντα είπε ο Πάουλο Κάμπος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Καβάλα (0-0). Ο Βραζιλιάνος προπονητής των ''κιτρίνων'' σχολίασε την απουσία του από τον πάγκο αλλά μίλησε και για τη σχέση του με τη διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

''Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τους τρεις πόντους. Είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Η Καβάλα είναι μία καλή ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος με τη μαχητικότητα των παικτών μου. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους της ομάδας που ήρθαν εδώ να μας υποστηρίξουν. Είναι σημαντικό που δεν έχουμε χάσει κανένα ματς σε εννιά αγώνας, έχοντας αντιμετωπίσει Πανσερραϊκό και Καβάλα. Εχουμε έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα παίζει μαχητικά. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη''.

Για την παρουσία του Αρη στην 3η θέση: “Εχουμε Καβάλα και Πανσερραϊκό εντός έδρας στον δεύτερο γύρο. Και από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον δεν χάσαμε. Εβδομάδα με εβδομάδα θα διαμορφώνεται η κατάσταση”.

Για την απαγόρευση να κάτσει στον πάγκο: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου συμβαίνει αυτό. Η ΕΠΟ είπε πως επειδή είμαι επαγγελματίας προπονητής με δίπλωμα UEFA και επειδή ήμουν προπονητής σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, δεν μπορώ να καθίσω στον πάγκο επειδή το πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό. Δεν έχω συναντήσει ξανά κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Αν είμαι επαγγελματίας, μπορώ να δουλέψω σε όλες τις ηλικίες. Η ΕΠΟ ίσως... ζηλεύει με κάποιον τρόπο, επειδή δεν είμαι Ελληνας, έρχομαι στον Αρη για να δώσω την ψυχή μου. Δεν έχω χάσει ούτε ένα παιχνίδι. Οταν ήμουν στον Αστέρα, πήρα το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Ισως η ΕΠΟ ζηλεύει που κάνω καλή δουλειά πάλι στην Ελλάδα”.


Για το αν γνώριζε η διοίκηση για αυτό το πρόβλημα: “Η απόφαση πάρθηκε πέντε λεπτά πριν τον αγώνα. Θέλω να πω κάτι σημαντικό. Ο μάνατζερ μου είπε κάποια στιγμή ότι είδε στο διαδίκτυο πως κάποιος έγραψε πως η νέα διοίκηση έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα σε μένα. Δεν έγινε ποτέ αυτό. Εχω μία πολύ επαγγελματική αντιμετώπιση. Εχουμε μία πολύ καλή σχέση. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Τον Δεκέμβριο όταν ήμασταν 1οι μετά τον αγώνα με το Σουφλί, δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ με πήραν τηλέφωνο. Επειδή όμως σέβομαι το συμβόλαιο μου, είπα ευχαριστώ και συγνώμη, αλλά πρέπει να συνεχίσω στον Αρη τουλάχιστον μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου”.

Για το μεταγραφικό: “Από τον Νοέμβριο, είπαμε πως χρειαζόμαστε παίκτες για να μεγαλώσουμε το ρόστερ. Είναι δύσκολη η κατηγορία. Είμαι χαρούμενος, γιατί τώρα οι παίκτες έρχονται και λέω σε αυτούς που αγωνίζονται πως τα νέα αποκτήματα θα έρθουν για να ενισχύσουν την ομάδα και να γίνουμε όλοι καλύτεροι. Τους είπα πως όλοι πρέπει να παλέψουν για τις θέσεις τους. Για όλους υπάρχει ένα θετικό κίνητρο για την ομάδα”.

Για τη δήλωση του πως ο Αρης είχε περισσότερες ευκαιρίες: “Το παιχνίδι άρχισε να κλείνει με λιγότερες ευκαιρίες για κάθε ομάδα. Είχαμε προβλέψει θα έρθουν από στατικές φάσεις. Οι δύο του Φερνάντεζ πέρασαν λίγο έξω από το δοκάρι”.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης τόνισε: “Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι, όπως σε κάθε ντέρμπι. Δύο πρωτοπόροι που ήθελαν και οι δύο το ματς. Στα ντέρμπι δεν περιμένουμε ποιότητα. Κυριάρχησε η δύναμη, εμείς όμως πιστεύω πως ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε. Ο κίνδυνος προερχόταν μόνο από στημένες μπάλες. Το 0-0 είναι δίκαιο, αλλά αν μία ομάδα έπρεπε να σκοράρει, αυτή ήταν η δική μου. Είχαμε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε. Τα παιδιά προσπάθησαν και είμαστε ικανοποιημένοι”.


Για τους τραυματισμούς της ομάδας του: “Δυστυχώς σε αυτό το παιχνίδι περιοριστήκαμε και στις επιλογές μας στα τελευταία λεπτά, μιας και έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Εκτός από τον Γκαρακλίδη που μάλλον θα απουσιάσει από το επόμενο ματς, οι `άλλοι δύο δεν έχουν κάτι σοβαρό. Αυτό ήταν για εμάς ένας πρόβλημα. Βγήκαν τρεις αμυντικοί και τα τελευταία λεπτά κοιτάξαμε να μην δεχτούμε κάποιο γκολ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Καβάλας που βρέθηκε στο γήπεδο. Βοήθησε πολύ τα παιδιά. Αυτή την ψυχή που έβγαλαν, προήλθε και από τον κόσμο. Με αυτόν, έχουμε πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας”.


Για το πρωτάθλημα: “Είπαμε από την αρχή πως είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Είπα πως αυτό το παιχνίδι δεν είναι τελικός. Βλέπετε ότι οι τρεις ομάδες θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την 1η θέση. Ελπίζουμε να κάνουμε τα λιγότερα στραβοπατήματα”.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: