Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Στροφή στο Κύπελλο!!

Στον εκτός έδρας αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με την Κέρκυρα στρέφει την προσοχή της η ΑΕΚ, ύστερα από την 6η σερί νίκη της «Ένωσης» σε όλες τις διοργανώσεις. Χτύπησαν Ρόβας, Ανέστης.

Στροφή στο Κύπελλο
Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την 6η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, η οποία χθες επικράτησε με σκορ 1-0 του Αλίμου.

Παρά τα χαμόγελα για ακόμη ένα «τρίποντο» οι άνθρωποι του συλλόγου εξέφραζαν τα έντονα παράπονά τους και εξέφρασαν τη θλίψη τους πως γίνεται εν έτη 2015 να διεξάγονται αγώνες σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, όπως ήταν χθες αυτός στο γήπεδο της Καισαριανής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Βασίλης Ρόβας και ο Γιάννης Ανέστης να αποχωρήσουν με προβλήματα τραυματισμών από το χθεσινό ματς.

Ο πρώτος δέχθηκε μια κλοτσιά στον προσαγωγό στο πρώτο ημίχρονο και τελικά αντικαταστάθηκε στο 73', ενώ ο τερματοφύλακας της «Ένωσης » έβγαλε όλο το ματς, αλλά έχει ένα αιμάτωμα στο πόδι στη σύγκρουσή του με τον Σαγανά στο 71'. Και η δύο η κατάσταση επανεκτιμηθεί σήμερα.

Ωστόσο, ο «Δικέφαλος» δεν μένει στο χθεσινό αγώνα και κοιτάει την επικείμενη (21/01, 19:30) αναμέτρηση με την Κέρκυρα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα καταφέρει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση, καθώς ακολουθεί επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: