Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πράνιτς: «Συγγνώμη που δεν έβαλα το γκολ»

Στην πλάτη του πήρε την ευθύνη για το «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης ζήτησε συγγνώμη για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Πράνιτς: «Συγγνώμη που δεν έβαλα το γκολ»
Απαρηγόρητος για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο Κροάτης χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο για έναν παίκτη της δικής του ποιότητας να μη σκοράρει σε μια τέτοια φάση και δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο, θεωρώντας ότι εκείνος στέρησε τη νίκη απ’ τον Παναθηναϊκό.

Πέρα απ’ αυτό όμως ο Πράνιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, ποντάροντας στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού και ότι θα πρέπει στο β’ γύρο να πάει στη Λεωφόρο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πράνιτς

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και ο αντίπαλος μας με μια ευκαιρία έκανε το γκολ και τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα όσο νομίζαμε ότι θα ήταν. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα. Προσπαθήσαμε να τους κλείσουμε στο δικό τους μισό και πετύχαμε ένα γκολ με τον Μπεργκ και πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

Χάσαμε όμως πολλές ευκαιρίες και εγώ έχασα μια στο τέλος όπου θα μπορούσα να σκοράρω. Αυτά τα ματς είναι κρίσιμα και πρέπει να σκοράρεις στις ευκαιρίες που σου δίνονται αν θες να κερδίσεις και εμείς δεν το κάναμε αυτό»
.

Για τη φάση του τελευταίου λεπτού που έχασε την ευκαιρία: «Πρώτα από όλα δεν περίμενα ότι η μπάλα θα περάσει και θα έρθει σε μένα. Μετά πήρε μια περίεργη τροχιά, προσπάθησα να σουτάρω με το αριστερό και ίσως έπρεπε να πάω με το δεξί, θα ήταν καλύτερα. Πήρα μια λάθος απόφαση και έχασα την ευκαιρία.

Ένας παίκτης με την δική μου ποιότητα πρέπει να πετύχει το γκολ εκεί. Οπότε οφείλω να ζητήσω μια συγνώμη από την ομάδα και τους οπαδούς μας γιατί στέρησα σήμερα τους τρεις βαθμούς από την ομάδα μας»
.

Για το Κύπελλο με Ξάνθη: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε στο πρωτάθλημα αν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν έχει κριθεί το πρωτάθλημα: «Θα το δούμε. Είμαστε στους οκτώ πόντους και είναι αρκετοί σίγουρα αλλά παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, πρέπει να έρθουν και στην Λεωφόρο οπότε θεωρώ ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: