Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Θεοδωρίδης: «Ορισμένοι ψάχνονται να σπιλώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Αιχμές για ανθρώπους που «θέλουν να καταργήσουν τα πέναλτι με τη λογική τους και να αλλάξουν τους κανονισμούς» άφησε ο Σάββας Θεοδωρίδης που εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά του Περέιρα.

Θεοδωρίδης: «Ορισμένοι ψάχνονται να σπιλώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Αιχμές για τα αποδυτήρια άλλων ομάδων -δίχως να τις ονοματίζει- άφησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, με τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός να κάνει λόγο για «ορισμένους που πάνε να τροποποιήσουν τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ και να καταργήσουν τα πέναλτι με τη δική τους λογική και που ψάχνονται πώς να σπιλώσουν τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ξεκαθάρισε, πάντως, πως οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν με στόχο την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, ενώ φανέρωσε την ικανοποίηση του συλλόγου για την μέχρι τώρα δουλειά του Βίτορ Περέιρα και τη βελτίωση που υπάρχει στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

«Σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα και έναν προπονητή που γνωρίζει να τη στήνει πολύ καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του νέου προπονητή μας καθώς σε συζητήσεις που είχα άκουσα ότι πλέον ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πολύ αμυντικά και πλέον δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Πιστεύω ότι από την άμυνα και τον καλό τερματοφύλακα κερδίζονται τα πάντα. Αν ο Παναιτωλικός παίξει έτσι παντού είναι πολύ δύσκολο να ηττηθεί. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι.

Η ομάδα είναι κουρασμένη, κάνουμε υπερπροπονήσεις, σταθήκαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, χάσαμε πολλά γκολ αλλά μας νοιάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Ορισμένοι πάνε να τροποποιήσουν τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ και να καταργήσουν τα πέναλτι με τη δική τους λογική, ψάχνονται πώς να σπιλώσουν τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουμε οι διαιτητές να εφαρμόζουν τους κανονισμούς, καμία ομάδα δεν έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ για τη φιλοξενία και δύο τρεις ομάδες άκουσα πως έκαναν φρικτά παράπονα για τα αποδυτήρια άλλων ομάδων.

Αυτά πρέπει να εξετασθούν γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ρινγκ για να συμβαίνουν όλα αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: