Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Επίκειται ενίσχυση!!

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στον Παναιτωλικό, παρέμεινε στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και σήμερα θα υπάρξει σύσκεψη για τα μεταγραφικά. «Υπάρχει συμφωνία για Νέτο», γράφουν οι Πορτογάλοι.

Επίκειται ενίσχυση!

Πιθανότατα αυτός θα είναι ο Λουίς Νέτο. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον Βίτορ Περέιρα και τους υπόλοιπους ιθύνοντες του συλλόγου, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει τις εισηγήσεις του για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τον διεθνή στόπερ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν τίποτα.

Όλα δείχνουν ότι εξελίξεις θα υπάρξουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αποκτούν με τη μορφή δανεισμού τον 27χρονο παίκτη (με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι).

Υπενθυμίζεται ότι ο Νέτο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ, η διοίκηση δεν επιβεβαίωνε ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή για να φορέσει τα ερυθρόλευκα ξανά ο Κοσταρικανός εξτρέμ της Άρσεναλ. Ενδέχεται όμως ο Περέιρα να εισηγηθεί εκείνος και τον ακραίο επιθετικό που θέλει να πάρει στην ομάδα, όπως συμβαίνει και με τον Νέτο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: