Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Παναχαϊκή: «Δεν θα μείνουμε σιωπηροί»

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως θα τοποθετηθεί για τα τεκταινόμενα στη διαιτησία με τη λήξη του πρώτου γύρου, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Η ανακοίνωση αναφέρει: »Η ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία αγωνίζεται με υπερηφάνεια και ανεξαρτησία για να κερδίσει την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ παρατηρεί με κάθε λεπτομέρεια τους διαιτητές που σφυρίζουν τα παιχνίδια της και τα παιχνίδια των βασικών της αντιπάλων και θα τοποθετηθεί σε ειδική συνέντευξη τύπου με αφορμή την λήξη του πρώτου γύρου.
Ειδικά τα ονόματα των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών που την  σφύριξαν στα παιχνίδια της με ΑΕΚ, Παναιγιάλειο και Χανιά καθώς επίσης και τα ονόματα των 4 διαιτητών που δημοσιοποιήθηκαν (Τίκας, Τζήλος, Σωσσωνης, Καρυοφίλλης) με αφορμή την απόπειρα ανθρωποκτονίας Ζωγράφου, αλλά και  διαιτητής τύπου Κορδολαίμη, έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή όπως και στο παρελθόν δεν πρόκειται να μείνει σιωπηρή ακόμα και αν πρόκειται να καταγγείλει με ονοματεπώνυμα πρόσωπα με τα οποία έχει καλές σχέσεις.
Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν έγκαιρα ότι αγώνας μας δεν εξαντλήθηκε με τα όσα έχουμε καταγγείλει στους εισαγγελείς μέχρι σήμερα και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνουμε ο σάκος του μποξ σε ένα πρωτάθλημα όπου ένα ολόκληρο σύστημα Μ.Μ.Ε. έχει προανακυρήξει ως πρωταθλήτρια την ΑΕΚ και προορίζει τις υπόλοιπες 5 ομάδες  που θα συμμετάσχουν στα πλει-οφ να σφαγούν μεταξύ τους για τη 2η θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: