Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μέξας: «Μενσά-Μπονσού και Ίνγκλις τη διαφορά»


Στην κλάση των δύο κορυφαίων της ΑΕΚ απέδωσε την ήττα του ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ ο Κώστας Μέξας.

Μέξας: «Μενσά-Μπονσού και Ίνγκλις τη διαφορά»
Η ποιοτική διαφορά που έκαναν Ποπς Μενσά-Μπονσού και Καρλ Ίνγκλις έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, όπως δήλωσε ο Κώστας Μέξας.

«Ξέραμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα. Πριν το παιχνίδι θεωρούσαμε ότι το αμυντικό τρανζίσιον ήταν καθοριστικό. Δεν τα καταφέραμε σε αυτό το κομμάτι και είναι κάτι που μας πειράζει. Υπήρχε η διαφορά με τους Μπονσού και Ίνγκλις και το πληρώσαμε. Στην επίθεση διαβάσαμε την άμυνα της ΑΕΚ βρήκαμε ελεύθερα σουτ, αλλά χάσαμε κάποια σουτ από αυτά και δεν καταφέραμε να βάλουμε στην ΑΕΚ δύσκολα. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε την ίδια διάθεση. Θέλω να γίνουμε πιο σοβαροί τουλάχιστον στα εκτός έδρα. Καλή συνέχεια στον κ. Σάκοτα», ανέφερε ο προπονητής των Δραμινών.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης από πλευράς παικτών είπε: «Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα καλό ματς. Εκτελέσαμε με ακρίβεια αλλά μας κόστισε η αστοχία σε σημαντικά σημεία. Εκείνα τα σημεία ήταν που η ΑΕΚ μας τιμώρησε και κάθε φορά που πηγαίναμε να μπούμε στο ματς έβαζε συνεχώς καλάθια και το έκανε πολύ δύσκολο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, έχουμε μπροστά μας έναν γύρο. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: