Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Νίκη και… ιστορία η Σεβίλλη!! (vids)

Η Σεβίλλη νίκησε 2-0 την Μάλαγα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και έκανε την καλύτερη επίδοσή της ever ύστερα από 18 αγώνες. Νέα νίκη για Ελτσε!
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Ουνάι Εμερι, που κλείνει τον πρώτο γύρο στην Primera Division στην 4η θέση. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν να δώσουν ένα ακόμα παιχίδι, με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» αλλά ό,τι και να γίνει σε αυτό το ματς βρίσκονται σε θέση Champions League στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Η Σεβίλλη έχει 12 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες, απολογισμός που είναι ο καλύτερος στην ιστορία της ύστερα από 18 αγώνες.
Εξαιρετικό ματς έκανε ο Ντεουλοφέου και σέρβιρε στο 36' στον Κάρλος Μπάκα ο οποίος τελείωσε τη φάση για το 1-0. Οι καλύτερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ήταν με τον Κολομβιανό επιθετικό στο 19' και το 28' όμως και στις δύο περιπτώσεις ο πορτέρο της Μάλαγα, Κάρλος Καμενί, είπε «όχι». Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Χάβι Γκράθια, έριξε στη μάχη τον νεοαποκτηθέντα, Χάβι Γκέρα, για να πάρει κάτι από τον αγώνα, όμως αυτός που σκόραρε ήταν ο Ντένις Σουάρεθ, ο οποίος πέρασε στη θέση του Μπανέγα στο 60'. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός απέφυγε δύο αντιπάλους, συνδυάστηκε με τον Μπάκα και νίκησε τον Καμενί γράφοντας το τελικό 2-0.
Ξεκόλλησε από τον πάτο η Ελτσε
Για πρώτη φορά φέτος η Ελτσε είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη, ενώ έμεινε τρίτο ματς αήττητη. Αυτή τη φορά επικράτησε 1-0 της Λεβάντε χάρη σε ένα τέρμα του Ζόνατας στο 12'. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 6' βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω, αφού ο Ναβάρο χτύπησε στο πρόσωπο τον Πελεγκρίν και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Η Ελτσε θα μπορούσε να τελειώσει το ματς στο 21', ο Βύντρα ανέτρεψε τον Ζόνατας, αλλά ο Μαρίνο κέρδισε τον Φαΐρ από την άσπρη βούλα! Ο Μαροκινός ήταν ο... αδύναμος κρίκος της ομάδας του, αφού σε δυο μεγάλες φάσεις στο β' μέρος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Λεβάντε ανέβασε ρυθμό μετά το 65' και στο 71' είχε τη μεγάλη φάση να ισοφαρίσει, με τον Βίκτορ να κερδίζει πέναλτι, αλλά τον Ρούμπεν Γκαρθία να αστοχεί! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Ελτσε πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη!



  *Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: