Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Έβερτον – Γουέστ Μπρομ!! (preview)

Αντίθετους δρόμους ακολουθούν οι Έβερτον και Γουέστ Μπρομ το τελευταίο διάστημα και σήμερα ολοκληρώνουν την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Γκούντισον Παρκ». Έναν μήνα χωρίς νίκη τα «ζαχαρωτά», αναγεννημένοι οι «baggies» με την πρόσληψη του Τόνι Πιούλις.  
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει θέματα. Πάνω απ' όλα, έχει να πάρει νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 12 Δεκεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει της ΚΠΡ με σκορ 3-1. Και πάλι, εκείνο το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο θετικό έπειτα από τέσσερα ματς!
Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ προβληματίζει, αδυνατεί να παρουσιάσει το ανταγωνιστικό πρόσωπο το οποίο είχαν συνηθίσει οι οπαδοί του και βρίσκεται με 22 πόντους στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη! Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, η Έβερτον τα έδωσε όλα απέναντι στη Γουέστ Χαμ για τον μεταξύ τους επαναληπτικό στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, έπαιξε για περισσότερη από μια ώρα (μαζί με την παράταση) με παίκτη λιγότερο και ηττήθηκε στα πέναλτι χάρη σε εύστοχο χτύπημα του Αντριάν μετά την αστοχία του δικού της, Ρομπλς.
Η Γουέστ Μπρομ από την πλευρά της έχει ξεκινήσει το νέο έτος με δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία ματς που έχει δώσει και πλέον, κάνει νέο ξεκίνημα με τον Τόνι Πιούλις στον πάγκο που φέρνει νέα δεδομένα στην ομάδα και την επιθυμία για πολύ καλύτερη συνέχεια. Η πρόσληψη του άλλοτε κόουτς των Στόουκ και Κρίσταλ Πάλας έχει ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας και αυτός έδειξε από το πρώτο του κιόλας ματς στον πάγκο, κάτι διαφορετικό. Παρουσίασε ένα σύνολο που κατά διαστήματα – μικρά μεν, αλλά υπαρκτά – έπαιζε στρωτό και καλό ποδόσφαιρο, πράγμα που δεν έβλεπε ποτέ ο κόσμος επί Άλαν Έρβιν και το 1-0 επί της Χαλ έκανε απόλυτα επιτυχημένο το ντεμπούτο του κόουτς στην τεχνική ηγεσία των «baggies».
Στα αγωνιστικά, για την Έβερτον, ο Έιντεν ΜακΓκίντι είναι τιμωρημένος έπειτα από την αποβολή του στο ματς Κυπέλλου με τη Γουέστ Χαμ, από τεστ ετοιμότητας θα περάσουν οι Ντιστέιν και Χίμπερτ.
Διαθέσιμος για τη Γουέστ Μπρομ ο Σαΐντο Μπεραΐνο μετά την αλλαγή της ημερομηνίας της εκδίκασης για την κατηγορία της οδήγησης υπό της επήρεια αλκοόλ, δεν πρόλαβε ο Γιόνας Όλσον να συμπεριληφθεί στην αποστολή παρά το γεγονός πως επέστρεψε στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.
Πιθανές ενδεκάδες:
Έβερτον (4-2-3-1): Ρομπλς – Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Μπέινς – Μπέσιτς, Μπάρι – Μιραλάς, Μπάρκλεϊ, Νέισμιθ – Λουκάκου
Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Φόστερ – Γουίσντομ, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Ποκονιόλι – Σεσενιόν, Γκάρντνερ, Μόρισον, Μπραντ – Μπεραΐνο, Ανιτσέμπε
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: