Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πάει για το «μπαμ»!

Στον ΠΑΟΚ, εκτός από τις περιπτώσεις του Μπλάνκο και του Μπεν, φέρονται να ψάχνονται για κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή με τα ίδια χαρακτηριστικά των δύο παικτών.

Πάει για το «μπαμ»!

Οι Θεσσαλονικείς είχαν προσεγγίσει την πλευρά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ήρθαν σε συμφωνία μαζί του και τη Γουέστ Μπρομ (στην οποία ανήκει), αλλά την τελευταία στιγμή ο μάνατζερ του παίκτη προέβαλε υψηλές απαιτήσεις και έβαλε στο κόλπο τον Ολυμπιακό.

Χθες προέκυψε η πληροφορία ότι ο εκπρόσωπος του παίκτη έριξε γέφυρες στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά και πάλι παρουσιάζονται κάποια προβλήματα όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, στα υπ’ όψιν των Θεσσαλονικέων είναι ο Μοχάμεντ Μπεν της Βέροιας, αλλά ο μάνατζέρ του ενημέρωσε τον Ζήση Βρύζα πως υπάρχει ενδιαφέρον από μία αγγλική ομάδα και δίνει προτεραιότητα σε εκείνον τον σύλλογο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και κινούνται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, ο οποίος θα είναι… πιο εξτρέμ από τον Μπλάνκο και τον Γαλλοαφρικανό άσο της Βέροιας.

Όσον αφορά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο «Μακεδονία Παλλάς» υπό τον Ιβάν Σαββίδη, όλα δείχνουν πως συζητήθηκαν τα δεδομένα στα μεταγραφικά και άλλα ζητήματα που αφορούν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Εκτός από τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος (Αγγελίδης, Βρύζας, Αναστασιάδης), το «παρών» έδωσαν επίσης η Γκοντσάρεβα και ο Μαυροφρύδης.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο ΠΑΟΚ – από τη στιγμή που έχει αποκλειστεί στο Κύπελλο – δεν έχει υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, ενώ παράλληλα το επόμενο Σαββατοκύριο δεν θα παίξει για το πρωτάθλημα, καθώς ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον Άγγελο Αναστασιάδη να δουλέψει σε αυτό το διάστημα με την ομάδα του, ενώ είναι ευκαιρία για κάποιους από τους τραυματίες (π.χ.: Τζιόλης, Γλύκος) να μην βιαστούν για την επάνοδό τους.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: