Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Στάριτζ: «Δεν φταίει ο Χότζον»

Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και εκεί θέλησε να σταθεί ο Ντάνιελ Στάριτζ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Daily Mail», ξεκαθαρίζοντας ότι έχει άψογη σχέση με τον Ρόι Χότζον και δεν τον κατηγορεί για την επιβάρυνση που προκάλεσε στο πρόβλημά του η τελευταία του συμμετοχή με τα «τρία λιοντάρια».  
Ο Άγγλος φορ της Λίβερπουλ απουσίασε από την 3η Σεπτεμβρίου, όταν έπαιξε σε φιλικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του απέναντι στη Νορβηγία και έπειτα από μια μεγάλη περιπέτεια με αρνητικές εξελίξεις στην πορεία της αποθεραπείας του, επέστρεψε τελικά την 31η Ιανουαρίου του 2015!
Μιλώντας στη «Daily Mail», θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν κατηγορεί κανέναν για το πρόβλημά του, πόσω μάλλον τον Ρόι Χότζον παρά το γεγονός πως τον χρησιμοποίησε σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα, λέγοντας:
«Δεν κατηγορώ τον Χότζον για τον τραυματισμό μου. Η σχέση μου με τον προπονητή της εθνικής είναι εξαιρετική. Μιλάμε συνεχώς με μηνύματα, παίρνει ο ένας τον άλλον τηλέφωνο, ενώ με στήριξε και σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας που έκανα μέχρι να επιστρέψω. Ό,τι έγινε, έγινε και δεν θέλω να γυρίζω πίσω και να αναλύουμε πράγματα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος κάθε φορά να παίζω για την εθνική ομάδα και απλά έτυχε ο τραυματισμός μου να επιβαρυνθεί από το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα. Έγινε και προχωράω πλέον... Έτσι είναι η ζωή».
Ερωτηθείς για τα... νέα αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ, με τους Χάρι Κέιν και Ντάνι Ινγκς να έχουν τραβήξει πάνω τους τα φώτα και να έχουν αφήσει τους υπόλοιπους σε... δεύτερο ρόλο, ο Ντάνιελ Στάριτζ ήταν αφοπλιστικός:
«Γιατί να κοιτάω επιτεύγματα άλλων και να τους παρακολουθώ; Πιστεύω στον εαυτό μου, είμαι ευγνώμων στο Θεό για ό,τι μου έχει χαρίσει, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, ξέρω ότι στη ζωή δεν σου έρχονται όλα εύκολα και ότι θα περάσεις και δυσκολίες που θα τεστάρουν και τον χαρακτήρα σου και προσπαθώ να κοιτάζω τον εαυτό μου και όχι τους άλλους όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Όταν παρακολουθείς τους άλλους, εσύ χάνεσαι. Δουλεύεις, μοχθείς και φτάνεις εκεί που θέλεις». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: