Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Στην Παρί το 2016 ο Κριστιάνο Ρονάλντο»


Ρεπορτάζ του SkySports αποκαλύπτει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέτος το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό τη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Στην Παρί το 2016 ο Κριστιάνο Ρονάλντο»
Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία πήρε και τους πρώτους σημαντικούς τίτλους της καριέρας του.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του «SkySports» έρχεται να ανατρέψει τις εκτιμήσεις όσον περίμεναν να ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός να επιστρέψει στην Premier League.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο ειδικός στα θέματα του ειδικού ποδοσφαίρου και συνεργάτης του βρετανικού δικτύου, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του διεθνούς άσου, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να μετακομίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Όλα είναι έτοιμα και από τους εκπροσώπους του για να φύγει από τη Μαδρίτη το καλοκαίρι. Αν η πρόταση από την Παρί είναι ικανοποιητική, η Ρεάλ θα τον αφήσει να φύγει για να πάρει τα χρήματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια άλλη ιστορία, καθώς, όσο κι αν την αγαπάει ο Κριστιάνο, ο σύλλογος είναι σε πολύ διαφορετική φάση τώρα και δεν πρόκειται να διαθέσει τόσα χρήματα για να τον αποκτήσει ξανά», ήταν τα λόγια του Μπαλάγκ στο «TalkSport». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: