Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Καρφί» της Τίγκρες για Πουλίδο-Ολυμπιακό!!

Η συμμετοχή του Άλαν Πουλίδο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στάθηκε η αφορμή για νέα «καρφιά» από τον πρόεδρο της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες για τον Μεξικανό και τους Πειραιώτες.

«Καρφί» της Τίγκρες για Πουλίδο-Ολυμπιακό
Συνέχεια στο σίριαλ Πουλίδο δίνει ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες. Με αφορμή την επίσημη συμμετοχή του Μεξικανού επιθετικού με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της Τίγκρες έκανε μια ακόμη αιχμηρή τοποθέτηση.

«Εάν αγωνίστηκε 15 λεπτά σε ματς Κυπέλλου (σ.σ.: με τον Πλατανιά), αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός τον έχει δηλώσει και τώρα που τον χρησιμοποίησε ανέβηκε όλος στο ρινγκ. Νομίζω ότι στη FIFA -παρόλο που τώρα είναι απασχολημένοι με θέματα πιο σημαντικά γι' αυτούς- θα αποφασίσουν την ποινή που πρέπει να επιβληθεί και η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.

Στην Τίγκρες είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει, κυρίως για την στάση που κράτησε. Του έχουμε ανοίξει τόσες φορές την πόρτα και εάν τώρα φθάσει σε αυτή την πόρτα θα μιλήσουμε με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι θα το ενέκριναν, αλλά δεν θέλει ο ίδιος»
, ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: