Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ταυλαρίδης: «Τους αφήνω στην δυστυχία τους»


Σκληρή απάντηση σε όσους το έκριναν κακοπροαίρετα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης, χρησιμοποιώντας λόγια του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ αναφέρθηκε και στο ερχόμενο ματς με την ΑΕΚ.

Ταυλαρίδης: «Τους αφήνω στην δυστυχία τους»
Για την κριτική που δέχτηκε για την εμφάνισή του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Στάθης Ταυλαρίδης, χαρακτηρίζοντας κακοπροαίρετους όσους περιμένουν μια κακή εμφάνιση για να κρίνουν, ενώ αναφέρθηκε και σε μια ατάκα που είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Παράλληλα, μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας την καλή κατάσταση που βρίσκονται οι κιτρινόμαυροι και την θέληση της ομάδας του για τη νίκη.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα είναι το πρώτο δικό μου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ένα ντέρμπι από τα παλιά και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για την ΑΕΚ: «Παίζουμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Ο Δέλλας έκανε πολύ καλή δουλειά τα χρόνια που ήταν στην ΑΕΚ. Θα έρθουν με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω νέου προπονητή και για αυτό πρέπει να μπούμε δυνατά, αποφασιστικά, πράγμα που δεν κάναμε στην Τούμπα. Πρέπει να πάρουμε αυτό το ματς, που το θέλουμε πολύ. Η έλευση ενός νέου προπονητή, βέβαια, πάντα στην αρχή δρα πολύ θετικά. Το είδαμε και σε αυτά τα δύο παιχνίδια της ΑΕΚ. Σίγουρα η ψυχολογία κάποιων παικτών αλλάζει προς το θετικό, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από εμάς. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει θα το πάρουμε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ πάντως είναι καλοδουλεμένο σύνολο και μου αρέσει ο Γιόχανσον. Αθόρυβος παίκτης, αλλά κάνει τρομερή δουλειά».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Σίγουρα στη δύναμη, αλλά και στη συγκέντρωση. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και κάνει τα λιγότερα λάθη».

Για τη εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο: «Ήταν μία ψυχολογική ένεση για το ματς με την ΑΕΚ. Θέλαμε να το κερδίσουμε, να ξεκινήσουμε καλά στο Κύπελλο. Έπαιξαν και κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές».

Για τη φιλία του με τον Κολοβέτσιο: «Βεβαίως και μιλάμε. Είναι φίλος μου. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις από την περίοδο που ήμασταν μαζί στη Λάρισα. Το ξεχώρισα αυτό το παιδί, γιατί δεν μοιάζει με τους νεοέλληνες. Κοιτάζει πως θα εξελιχθεί, πως θα πάει μπροστά. Είμαι χαρούμενος που τον έχω φίλο...».

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τη μάχη του τίτλου: «Χάσαμε πολύτιμος έδαφος. Είμαστε μακριά από την πρώτη θέση, αλλά το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Υπάρχει πίστη, όμως. Κοιτάζουμε ένα – ένα τα ματς και έχουμε πίστη. Αν δεν υπάρχει πίστη καλύτερα να μην παίζεις ποδόσφαιρο».

Για την κριτική που δέχθηκε μετά το ντέρμπι της Τούμπας και την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Λάθη κάνουν όσοι είναι στον πάγκο και στην κερκίδα. Δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου. Η καλοπροαίρετη κριτική σε κάνει καλύτερο, αλλά υπάρχουν και μερικοί που περιμένουν το πρώτο σου λάθος στη γωνία για να σε πυροβολήσουν. Ο Ντέμης το είχε πει πολύ καλά: Υπάρχουν μερικοί δυστυχισμένοι που προσπαθούν να σε απαξιώσουν για να θρέψουν το τέρας που βρίσκεται μέσα τους. Τους αφήνω στην δυστυχία τους...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: