Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Για τον έναν «τελικός», για τον άλλον... η αρχή!!


Ένα make-or-break παιχνίδι για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ένα πρώτο ντέρμπι για τον Γιούργκεν Κλοπ. Η Τσέλσι των προβλημάτων υποδέχεται τη Λίβερπουλ της ανοδικής πορείας στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Για τον έναν «τελικός», για τον άλλον... η αρχή
Η μέρα στην Αγγλία έχει... ήδη αρχίσει, με τους οπαδούς των Τσέλσι και Λίβερπουλ να ξυπνούν με την ένταση και την αγωνία για το... ειδικών συνθηκών ντέρμπι. Από τη μια, οι απουσίες των «κόκκινων» αλλά ο άνεμος αισιοδοξίας που πνέει με την έλευση του Γιούργκεν Κλοπ για την τεχνική ηγεσία, από την άλλη, τα πολλά προβλήματα, η απογοήτευση, το αδιέξοδο των «μπλε» και ο ... άλλος εαυτός του Ζοσέ Μουρίνιο που τα έχει βρει σκούρα. Ο Κλοπ, για ν' αποφορτίσει το κλίμα έκανε λόγο απλά για ένα παιχνίδι του... 9ου με τον 13ο και όχι για ντέρμπι, όμως, τη δική του ηρεμία δεν μπορεί να την ασπαστεί ο «special one» που μπορεί να κοιμάται ήσυχος και να μην φοβάται την απόλυση, όμως έχει βρεθεί στα ... σχοινιά.

Θετικό για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ ότι ταξίδεψε ο Κριστιάν Μπεντεκέ στο Λονδίνο θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Πέδρο και Ντιέγκο Κόστα για τους Πρωταθλητές.

Όλα αυτά, στις 14:45...

Αργότερα, στο ... κυρίως πιάτο της αγωνιστικής, στις 17:00, η Άρσεναλ καλείται να περάσει από την δύσκολη έδρα, μεν, αλλά δίχως να προκαλεί ανησυχία φέτος, το εμπόδιο της Σουόνσι του Γκάρι Μονκ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας στο «Selhurst Park», λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό – σοκ από τη Μίντλεσμπρο στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Πάρντιου ξέρει ότι έπειτα από τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει η πίκρα σε ... πείσμα και να υπάρξει ξέσπασμα από την ομάδα του Φαν Χάαλ, ενώ υποστήριξε ότι δεν εφησυχάζει από το ντεφορμάρισμα του Γουέιν Ρούνεϊ.

Η πρωτοπόρος Σίτι που πήρε εύκολη πρόκριση στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα με το τελικό 5-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, φιλοξενεί τη Νόριτς και την ίδια στιγμή, η Νιούκαστλ που υπέστη βαριά ήττα με σκορ 3-0 από τη Σάντερλαντ στο μεγάλο ντέρμπι του Tyne-Wear, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο πολύ άδικα, θα επιχειρήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη Στόουκ.

Στο «Χόθορνς» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ θα παίξει η Λέστερ, που κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της πριν από μια εβδομάδα απέναντι στους «αετούς», κερδίζοντας... κέρασμα με πίτσες από τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Καταλήγοντας, η Γουότφορντ του Κίκε Φλόρες και της νίκης επί της Στόουκ στο «Μπριτάνια» στη μεγάλη έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής, υποδέχεται την εξαιρετική Γουέστ Χαμ του Σλάβεν Μπίλιτς. Τα «σφυριά», προέρχονται από τη νίκη (2-1) επί της Τσέλσι έχοντας κάνει ουσιαστκά... επίδειξη δύναμης και έχοντας εκμεταλλευτεί την κάκιστη κατάσταση των «μπλε», όμως δεν είναι μονάχα αυτό το ματς που μπορεί κανείς να βγάλει εξαιρετικά συμπεράσματα για τα «σφυριά»...

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τσέλσι – Λίβερπουλ (14:45)
Σουόνσι – Άρσεναλ (17:00)
Γουέστ Μπρομ – Λέστερ
Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Σίτι – Νόριτς
Νιούκαστλ – Στόουκ
Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: