Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ενισχυμένος στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ!!


Με τους Λέοβατς και Σάμπο που ήταν αμφίβολοι θα βρεθεί στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα ο ΠΑΟΚ. Αρκετές θα είναι ωστόσο οι απουσίες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ενισχυμένος στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ
Συν δύο στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι (1/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μάριν Λέοβατς, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό προπονήθηκε και σήμερα και κρίθηκε έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ακολούθησαν το πρόγραμμα και οι Στέλιος Κίτσιου, Γκόικο Τσίμιροτ αλλά δεν είναι στην αποστολή. Αντιθέτως, ο Έρικ Σάμπο αν και έχασε κάποιες προπονήσεις είναι στην 18αδα που ανακοίνωσε ο Ιγκόρ Τούντορ. Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Γιάννης Μυστακίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα επανένταξης κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πρόγραμμα αποθεραπείας με ποδήλατο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Κροάτης τεχνικός αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην τακτική το Σάββατο και ανέλυσε στους παίκτες του το πώς θέλει να κινηθούν στο αυριανό ματς.

Οι 18 που μετέχουν στην αποστολή είναι οι: Όλσεν , Γλύκος , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κόστα , Μαλεζάς , Λέοβατς , Σκόνδρας , Γκολάσα , Χαρίσης, Σάμπο, Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: