Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Θα γίνει νούμερο ένα ο Κάτσε» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο τιμ μάνατζερ της εθνικής Αλβανίας και πρώην ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων του Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και του Λεβαδειακού, Αλμπαν Μπούσι.

Αναφέρθηκε στον άσο του ΠΑΟΚ, Εργκους Κάτσε, την μεγάλη πρόκριση της εθνικής Αλβανίας στο Euroτης Γαλλίας, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Πιστεύω ότι κάναμε κάτι που ονειρευόμασταν πολλά χρόνια. Ήρθε η στιγμή να πάμε εκεί και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Είμαστε μικρή χώρα και είναι μεγάλη υπόθεση αυτό που κάναμε. Εγινε καλή δουλειά και με τον Ντε Μπιάζι και με όλο το τεχνικό τιμ, έχουμε δύο ή τρεις ενδεκάδες πολύ καλές. Είναι πολύ καλοί όχι μόνο αυτοί που έπαιζαν αλλά και αυτοί που δεν έπαιζαν. Δε θα πάμε για τουρισμό στη Γαλλία. Δε νομίζω να έχει πολύ καλύτερες ομάδες από τη Σερβία ή την Πορτογαλία που είχαμε στον όμιλό μας. Είχαμε καλούς παίκτες και θα έχουμε πολύ κόσμο. Μας έχει βοηθήσει πολύ ο κόσμος σε όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό, όχι βέβαια όπως είχε κάνει η Ελλάδα»…

Για τον Ντε Μπιάζι μάλιστα αποκάλυψε πως:
«Είχε πρόταση από Ελλάδα και από Ολυμπιακό, πριν από έξι μήνες, έτσι μου είχε πει».

Για τον Εργκους Κατσε είπε:
 «Είναι μικρός και τον αγαπώ πολύ, είναι καλός παίκτης, έχει μέλλον. Δεν έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια γιατί είχαμε πιο έτοιμους παίκτες για να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Βοήθησε όμως και ο Κάτσε και ο Ντε Μπιάζι τον θέλει πολύ. Θα γίνει νούμερο ένα ο Κάτσε. Όπως τον βλέπεις μπορεί να πεις ‘αυτός παίζει ποδόσφαιρο’, αλλά έχει καρδιά, πάθος και ξέρει πολλή μπάλα. Για αυτό λέω ότι θα γίνει νούμερο ένα. Θα γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:
«Παρακολουθώ τις ομάδες που παίζουν οι Αλβανοί, μιλάω με τον Κομπότη στη Λιβαδειά. Θέλω και ο Απόλλων Καλαμαριάς να πάει καλύτερα. Τόσα χρόνια που έπαιξα μπάλα στην Τουρκία και στη Γερμανία, πιο καλά πέρασα στον Απόλλωνα, κάναμε δουλειά, φτάσαμε ψηλά την ομάδα με το πάθος που παίζαμε και κάναμε τον κόσμο εκεί να είναι ευτυχισμένος».

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: