Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Αποκάλυψη για Πογιέτ και Μελισσανίδη!!

Ξετρελλάθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην πρώτη του συνάντηση με τον υποψήφιο προπονητή της ΑΕΚ, τον Γκας Πογέτ. Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog... Ο ενθουσιασμός, όπως τον κατέγραψαν τα ρεπορτάζ, του τίγρη για τον Ουρουγουανό ήταν πράγματι γνήσιος, ειλικρινής. Γιατί, όμως;
Αυτό δεν το γράφουν τα μήντια. Γιατί, δηλαδή, ο εν λόγω Πογέτ κέρδισε με τη μία το αφεντικό της ΑΕΚ κι αυτός αμέσως έδωσε τα χέρια, προχώρησε σε συμφωνία.
Δεν ξανάγινε! Ο Πογέτ προκειμένου να δείξει την κλάση του σαν προπονητής δεν δίστασε να ζητήσει από τον νέο του εργοδότη, τον Μελισσανίδη, να κάνουν ένα... τεστ! Να τον προπονήσει, μάλιστα με μπάλλα, στην τεράστια σάλα του τελευταίου ορόφου στο κτήριο της «AEGEAN».
Δεν είχε άλλο τρόπο ο Πογέτ για να πείσει τον Μελισσανίδη ότι αξίζει να αναλάβει εκείνος την ΑΕΚ. Έτσι, ενώπιον του Μπάγεβιτς, ο Πογέτ ζήτησε από τον Μελισσανίδη, που ήδη φόρεσε φόρμα να κάνει κάποιες ελαφρές ασκήσεις, για να διαπιστώσει την πληρότητα και την ποικιλία του προπονητικού ρεπερτορίου του Ουρουγουανού.
Μετά από 17,5 λεπτά ο Μελισσανίδης που έπαιζε το ρόλο ποδοσφαιριστή, αντελήφθη ότι ο Ουρουγουανός είναι προπονηταράς. Γι' αυτό και οι εφημερίδες, τα sites, που δεν γράφουν μαλακίες, πληροφόρησαν σχετικά τον κόσμο. Γιατί ο Μελισσανίδης πήρε επιτόπου πρέφα ποιος είναι ο Πογέτ και τον έχρισε αντικαταστάτη του Δέλλα.


Γιατί ο Μελισσανίδης απέρριψε τον πρώην του Παναθηναϊκού Βίκτωρ Μουνιόθ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Μέσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν στην ΑΕΚ και του γνωστού μας από το πέρασμα στον Παναθηναϊκό του Ισπανού Βίκτωρ Μουνιόθ. Ήταν επί εποχής Τζίγγερ, συγκεκριμένα τη σαιζόν 2006-07.
Έχει ένα πλεονέκτημα ο προπονητής που έχει γνωρίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. «Πού δούλεψε μετά τον Παναθηναϊκό» ρώτησε ο Μελισσανίδης. Του είπαν... όλες τις ομάδες, αν δεν κάνω λάθος στον αριθμό είναι έξι. Ουέλβα, Χετάφε, Γκρόζνι, Ξαμάξ, Σιόν, Σαραγόσα.
Δεν χρειάστηκε να το ψάξει περισσότερο ο τίγρης. Φθάνει ότι στο γυμνάσιο Κοκκινιάς έμαθε αριθμητική. Άμα ένας προπονητής δεν έχει σταυρώσει σε μια ομάδα περισσότερο από ένα χρόνο, είναι προβληματική περίπτωση, σκέφθηκε το αφεντικό της ΑΕΚ.
Εκεί τελείωσε ο Μουνιόθ για την ΑΕΚ. Ποιος ήταν ο επόμενος; Σημασία έχει ότι η μπίλια έκατσε τελικά στον Πογιέτ.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: