Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Δεν ήρθα για να βγάλω λεφτά»

Πειθαρχία και ειλικρίνεια περιμένει σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος τόνισε πως στόχος όλων θα πρέπει να είναι οι νίκες και δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο.

«Δεν ήρθα για να βγάλω λεφτά»
Το σύνθημα για τον προσεχή αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη χθεσινή προπόνηση, αφού πρώτα αποκάλυψε αυτά που περιμένει από τους παίκτες της «Ένωσης».

Ο Ουρουγουανός ζήτησε πειθαρχία και ειλικρίνεια από τους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως στόχος τους θα πρέπει να είναι οι νίκες σε κάθε παιχνίδι.

«Θέλω να πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για νίκες. Θέλω πειθαρχία παντού. Από τις προπονήσεις μέχρι τους αγώνες. Σε όλες τις κινήσεις που θα κάνετε. Η πειθαρχία είναι πάνω απ' όλα. Πειθαρχία και ειλικρίνεια. Αυτά είναι τα δύο που θέλω από εσάς», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής, σύμφωνα με το Goal και πρόσθεσε:

«Εγώ ήρθα εδώ για να κάνω καριέρα. Δεν ήρθα για να βγάλω λεφτά. Αν ήθελα να πλουτίσω, θα πήγαινα στο Κατάρ που είχα πρόταση. Εγώ θέλω να πετύχω στην ΑΕΚ. Να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας».

Λίγο πριν από το τέλος της ομιλίας του ο Πογέτ μίλησε και για το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Λίγες ημέρες θα είμαστε μαζί πριν από το ντέρμπι. Αλλά να ξέρετε πως έχω δει την ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε δυναμικά. Να ξέρετε ότι αυτός που θα είναι καλύτερος κάθε εβδομάδα θα παίζει. Δεν με νοιάζουν τα ονόματα, δεν με νοιάζει τι έχει κάνει. Όποιος είναι καλύτερος θα παίζει. Πάμε για την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: