Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Αγραβάνης: «Δε μας… αγγίζει η αμφισβήτηση»


«Διπλό» ψυχολογικής τόνωσης χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Δημήτρης Αγραβάνης, μιλώντας στο sportfm.gr. «Δε μας νοιάζει η αμφισβήτηση, δουλεύουμε σκληρά», τόνισε.

Αγραβάνης: «Δε μας… αγγίζει η αμφισβήτηση»

Αποστολή στο Μιλάνο, Νίκος Ζέρβας

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, που φέτος διανύει την τρίτη του σεζόν στον Πειραιά και έχει την ευκαιρία καριέρας να είναι ο παρτενέρ του Γιώργου Πρίντεζη στη θέση «4», μίλησε στο www.sportfm.gr έξω από τα αποδυτήρια του «Mediolanum Forum», για όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον νέο Ολυμπιακό. «Η ομάδα είναι καινούργια. Σίγουρα κάναμε πολύ άσχημο ξεκίνημα λόγω των ηττών από τον Παναθηναϊκό που έχουν φέρει μεγάλη αμφισβήτηση. Εμείς είμαστε μία “γροθιά” και δεν μας ενδιαφέρει τι λέγεται για εμάς. Μας νοιάζει να δουλεύουμε σκληρά για να βρεθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μέσα στο γήπεδο σαν ομάδα. Αυτό κάνουμε καθημερινά».

Όσο για την επικράτηση κόντρα στην ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα, επεσήμανε: «Είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Έχει έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη τον Τζεντίλε, ο οποίος στη μέρα του είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, μπήκαμε πολύ δυνατά σε όλες τις μονομαχίες και στο τέλος με τη βοήθεια του Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) και το μεγάλο καλάθι που πέτυχε πήρανε ένα σπουδαίο “διπλό”».

Για το γεγονός πως η νίκη στο Μιλάνο ήρθε μέσα από το στυλ παιχνιδιού που θέλει να… λανσάρει φέτος ο Ολυμπιακός, ο νεαρός φόργουορντ, σχολίασε: «Στόχος από εδώ και πέρα είναι να νικάμε και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Η ομάδα απόψε (σ.σ. χθες) ήταν πολύ προσηλωμένη στο πλάνο του προπονητή, στην άμυνα πάνω στον Τζεντίλε, αλλά και γενικότερα στην ομαδική άμυνα. Είναι πολύ θετικό το ότι δείξαμε καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι στο ματς με την Λαμποράλ. Ο πρώτος γύρος όντως δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά δεν είναι εύκολος. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να χάσεις αρκετά παιχνίδια και μετά να… τρέχεις. Σίγουρα τα σημαντικά αρχίζουν από το Top 16. Όλες οι καλές ομάδες ανεβαίνουν αγωνιστικά από τον Ιανουάριο και μετά, για να είναι έτοιμες τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και στα τέλη των πρωταθλημάτων. Σε αυτή τη βάση κινούμαστε και εμείς, οπότε χρειάζεται υπομονή».

Τέλος, μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο για την ευκαιρία που του δίνεται φέτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και για το αν μπορεί να σηκώσει το «βάρος», δήλωσε: «Η αλήθεια ότι μέχρι και το παιχνίδι με τη Λαμποράλ είχα αρκετό τρακ. Τις προηγούμενες ημέρες σκέφτηκα πολύ, τα βρήκα με τον εαυτό μου και πιστεύω πως πλέον θα βγάζω περισσότερη ενέργεια και πάθος. Νιώθω πιο άνετα και προσπαθώ να το δείξω και στο παρκέ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: