Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πάβλοβιτς: «Είμαστε στεναχωρημένοι με την παρουσία μας στη Βαρκελώνη»

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να αντιδράσει μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και αυτό θέλει να το κάνει αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό, σύμφωνα με τον Σάσα Πάβλοβιτς.

Πάβλοβιτς: «Είμαστε στεναχωρημένοι με την παρουσία μας στη Βαρκελώνη»
Σοβαρός και συγκεντρωμένος θα πρέπει να μπει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος μετέφερε τη στεναχώρια όλων στο «τριφύλλι» ύστερα από τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάσα Πάβλοβιτς στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Χαιρετώ τους φίλους του μπάσκετ.

Τα ταξίδια μας συνεχίστηκαν και η αλήθεια είναι ότι έχουμε περάσει περισσότερη ώρα στα αεροπλάνα παρά στο έδαφος. Αν προτιμάτε, περισσότερη ώρα στο εξωτερικό ή εκτός έδρας, παρά στο ΟΑΚΑ ή στα σπίτια μας. Πρώτα είχαμε να αντιμετωπίσουμε το Ρέθυμνο, μια πολύ καλή ομάδα και σε ένα υπέροχο κοινό, όπου είχαμε βέβαια και πολλούς δικούς μας οπαδούς στο πλευρό μας.

Αυτό είναι σπουδαίο. Το να νοιώθεις δηλαδή πως όπου κι αν αγωνίζεσαι οι φίλοι σου είναι κοντά και σε στηρίζουν. Ποιος δε θα ήθελε να το έχει αυτό; Κι εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή το έχουμε.

Περάσαμε δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και συνεχίζονται τα προβλήματα. Στις απουσίες του Νίκου και του Λευτέρη, προστέθηκαν ο Βλάντο και ο Όγκνιεν και τελικά και ο Τζέιμς. Πήγαμε να παίξουμε στη Βαρκελώνη με πολλά προβλήματα διότι οι απουσίες δεν σε επηρεάζουν μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις. Όταν είμαστε λίγοι δεν μπορούμε να κάνουμε κανονική προπόνηση. Συν το γεγονός ότι από το βαρύ πρόγραμμα και τις απουσίες επιβαρύνονται σημαντικά όσοι είναι υγιείς και είναι λίγοι λόγω των τραυματισμών.

Δε θέλω να πιστέψει κανείς ότι προβάλω δικαιολογίες. Περιγράφω μια κατάσταση και δε ψάχνω ποτέ στην καριέρα μου για δικαιολογίες. Γι’ αυτό και είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι με την παρουσία μας στη Βαρκελώνη. Θα μείνουμε κοντά ο ένας στον άλλο και με τον τρόπο αυτό θα ξεπεράσουμε τα πάντα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Αυτό που περιμένουμε τώρα από τους εαυτούς μας είναι η αντίδραση. Θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά και να επιστρέψουμε όπως πρέπει στις επόμενες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Κολοσσό. Είναι ευχάριστο το ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και γνωρίζουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που ήδη έχει δείξει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Φυσικά και θα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να διατηρήσουμε το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα

Σάσα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: