Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Προβάρει φανέλα βασικού ο Πράνιτς!!

Φαβορί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στα τελευταία παιχνίδια του «τριφυλλιού».

Προβάρει φανέλα βασικού ο Πράνιτς
Ελάχιστα έχει παίξει τον τελευταίο μήνα ο Ντάνιελ Πράνιτς στους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Ο Κροάτης μπακ-χαφ από τις 3 του μήνα, όταν και ήταν στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, έχει αγωνιστεί μόλις 25 λεπτά στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην προχθεσινή νίκη του «τριφυλλιού» επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε προτιμήσει στα τελευταία ματς τον Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα στην αμυντική συμπεριφορά του, και όλα δείχνουν ότι ο Πράνιτς θα επιστρέψει στην ενδεκάδα για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρχιο Σάντσεθ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στη θέση του τραυματία Τελάντερ, αν και ο Ισπανός στόπερ προέρχεται από τραυματισμό και δεν αποκλείεται τελικά να χρησιμοποιηθεί ο Τριανταφυλλόπουλος. Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, ο Βέμερ έδειξε έτοιμος στα 30 λεπτά που έπαιξε με τους Βοιωτούς μεσοβδόμαδα, όμως το πιο πιθανό είναι τελικά να παίξει ο Μαρινάκης.

Ο Αναστασίου φέρεται να ετοιμάζεται να μετατρέψει το 4-4-2 σε 4-3-2-1 με τον Νίκο Καρέλη να είναι πίσω από τον Μπεργκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: