Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Όλοι μέσα για Ολυμπιακό, «αντίο» από Μπάλαμπαν!!

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς σε φουλ πρόγραμμα μπήκε και ο Ούρος Ντούβνιακ. Παρελθόν και επίσημα ο Ντάρκο Μπάλαμπαν.

Όλοι μέσα για Ολυμπιακό, «αντίο» από Μπάλαμπαν
Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Δευτέρα (2/11). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε την προετοιμασία του για τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους», με τον Σούλη Μαρκόπουλο να είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Κι αυτό γιατί κανονικά γυμνάστηκε και ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος είχε χάσει τις προπονήσεις των τελευταίων δύο ημερών, λόγω μυϊκών σπασμών στην πλάτη. Από ‘κει και πέρα, ο Ντάρκο Μπάλαμπαν αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία τον ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Ντάρκο Μπάλαμπαν ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενημερώθηκε από την ομάδα ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και αύριο θα αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: