Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πρώτα το πρωτάθλημα…!!

Προτεραιότητα στο πρωτάθλημα δίνει ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με όλα του τα «όπλα» κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, αν και ακολουθούν Κράσνονταρ-Πανθρακικό.

Πρώτα το πρωτάθλημα…
Παιχνίδι-κλειδί για την έκβαση του πρωταθλήματος θεωρεί ο Ιγκόρ Τούντορ τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κροάτης τεχνικός δεν έχει κρύψει πως δίνει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα, κάτι που αναμένεται να… επιβεβαιώσει και αύριο, καθώς θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με όλα του τα όπλα κόντρα στους Αρκάδες.

Αν και ακολουθούν οι κρίσιμοι αγώνες με Κράσνονταρ (εκτός) και Πανθρακικό, ο 37χρονος προπονητής δεν πρόκειται να περικλείνει της λογικής του και θα χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του.

Άλλωστε, ο Τούντορ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπερμπάτοφ, Κάτσε, τους ανέτοιμους Τσίμιροτ, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη και οι Τζιόλης, Λέοβατς χρήζουν ειδικής μεταχείρισης, ενώ ο Σάμπο απουσίασε στην πατρίδα του για τη γέννηση του πρώτου παιδιού του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: