Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Το ντέρμπι της Δευτέρας!!

Άκρως ενδιαφέρουσα η τέταρτη αγωνιστική της Α1, που κορυφώνεται και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Το ντέρμπι της Δευτέρας
Το κυρίως πιάτο της τέταρτης αγωνιστικής σερβίρεται, ως είθισται, το Σάββατο. Η πρωτοπόρος, μαζί με τον Παναθηναϊκό, ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Αμαλιάδα απέναντι στον Κόροιβο, που προέρχεται από μεγάλα «διπλά» επί Απόλλωνα Πάτρας και Καβάλας. Η «Ένωση» θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Σαρικόπουλο και με στόχο την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην Αμαλιάδα, όπου έχει χάσει μία φορά για την Α1, μια για την Α2 και μία για το Κύπελλο.

Ο Άρης μετά το θρίαμβο στο Καζάν αντιμετωπίζει το Λαύριο, που προέρχεται από την ιστορική νίκη επί της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο. Αυτό θα είναι το 600ο ματς των «κίτρινων» στην κανονική περίοδο του επαγγελματικού πρωταθλήματος, στο οποίο μετρά 337 νίκες και 262 ήττες.

Τα Τρίκαλα, που μετά την πρώτη τους ήττα, από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενισχύθηκαν με τον Καναδό γκαρντ Τζέι Αρ Κάντουγκαν, φιλοξενούν την Κηφισιά που πέταξε στα σκουπίδια το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία χάνοντας από το Λαύριο. Η Καβάλα μετά από δύο σερί ήττες φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών, που θα ψάξει την πρώτη του νίκη έχοντας τον Κώστα Μέξα στον πάγκο και νέο πρόσωπο τον Γιάννη Κουζέλογλου που αποκτήθηκε. Σεφτέ ψάχνει και ο Αρκαδικός, που υποδέχεται το Ρέθυμνο έχοντας αποκτήσει τον Βασίλη Καββαδά και τον Αμερικανό γκαρντ Άντονι Άιρλαντ.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα κόντρα στον Κολοσσό. Οι «πράσινοι» είδαν τον Τζέιμς Γκιστ να προστίθεται στο απουσιολόγιο δίπλα σε Παππά και Μποχωρίδη. Αμφίβολοι είναι και οι Γιάνκοβιτς-Κούζμιτς.

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής είναι το τελευταίο, καθώς τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και άφησε τον Ντάρκο Μπάλαμπαν ελεύθερο, με το πρόβλημα στο «5» να είναι εμφανές. Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά η τέταρτη αγωνιστική:

Σάββατο 31/10
Τρίκαλα-Κηφισιά 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Λαύριο-Άρης 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Καβάλα-Απόλλων Πατρών 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Αρκαδικός-Ρέθυμνο 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Κόροιβος-ΑΕΚ 17:00 (Novasports 3)

Κυριακή 1/11
Παναθηναϊκός-Κολοσσός 17:00 (Novasports 3)

Δευτέρα 2/11
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 18:00 (Novasports 3)

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Σάββατο 7/11
ΑΕΚ-Καβάλα 16:30 (OTE Sport 4)
Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ 17:00 (Novasports 3)
Άρης-Τρίκαλα 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Κηφισιά-Κόροιβος 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Κολοσσός-Αρκαδικός 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 8/11
Ολυμπιακός-Λαύριο 12:30 (OTE Sport 4)

Δευτέρα 9/11
Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός 18:30 (Novasports 3) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: