Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Γεωργιάδης: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία»

Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Βέροια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος περιμένει οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

Γεωργιάδης: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία»
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Βέροια στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος περιμένει οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητή στη Nova

Για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε ποιον έχουμε αντίπαλο. Μια ομάδα που κατάφερε να νικήσει ακόμα και την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο. Έχει μόνο νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος δείχνει πολύ δυνατός. Έχει πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Ωστόσο, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Έχουμε τις πιθανότητές μας. Θα μπούμε με τη σωστή νοοτροπία να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την εικόνα της Βέροιας μεταξύ των εντός και εκτός έδρας αγώνων της: «Είμαστε από τη… ζέστη στο κρύο και το παράδοξο είναι ότι στην έδρα μας δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ενώ εκτός έδρας είμαστε πάντα πιεσμένοι και τελικά καταφέρνουμε να νικάμε. Θεωρώ ότι σε όλα τα ματς εκτός από αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήμασταν ανταγωνιστικοί και χάσαμε από συγκυρίες. Δεν ήταν καλύτερες οι ομάδες από μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή παρουσία στο γήπεδο όπως κάνουμε εντός και εκτός έδρας».

Για το τι χρειάζεται ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Θέλει απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Χρειάζεται προσήλωση στο πλάνο, στο σχέδιο, στην τακτική. Πιστεύω ότι θα μας δοθούν 2-3 ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και αν είμαστε αποτελεσματικοί, ίσως να έχουμε τύχη».

Για το αν η ισοπαλία του Πλατανιά αποτελεί οδηγό για τη Βέροια: «Το Κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός και ο Ολυμπιακός έπαιξε με νέα πρόσωπα που δεν νομίζω να αγωνιστούν το Σάββατο. Ήταν μια άλλη ομάδα. Όπως σας είπα, όμως, ξέρουμε τις δυσκολίες και τον αντίπαλο, έχουμε τις δικές μας πιθανότητες και ελπίζουμε».

Για το ότι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι προπονητής της Βέροιας. Θα είμαι χαρούμενος μόνο αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: