Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Σκέφτεται Μουρίνιο ο Πέρεθ»

Το κεφάλι του φαίνεται πως παίζει στο σημερινό ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ ο Μουρίνιο, ο οποίος –σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ραμόν Καλντερόν- βρίσκεται στο μυαλό του Πέρεθ για να γυρίσει στη Ρεάλ.

«Σκέφτεται Μουρίνιο ο Πέρεθ»
Στην αποκάλυψη ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσπάθησε το καλοκαίρι να φέρει πίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ζοσέ Μουρίνιο προχώρησε πρώην πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Ραμόν Καλντερόν.

Μάλιστα, αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί σύντομα, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός «παίζει το κεφάλι του» στο σημερινό ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ και σε περίπτωση (νέου) αρνητικού αποτελέσματος είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από το Στάμφορντ Μπριτζ.

«Αν φύγει από την Τσέλσι, νομίζω πως ο Πέρεθ θα τον ήθελε πίσω στη Ρεάλ. Ο Πέρεθ προσπάθησε να τον φέρει πίσω αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Μουρίνο δεν ήθελε. Δεν το αποκλείω να επιστρέψει. Αν ο Μουρίνιο φύγει και ο Μπενίτεθ δεν τα πάει καλά μέχρι το τέλος της σεζόν, ίσως γυρίσει. Είναι κάτι το οποίο ο πρόεδρος εξετάζει», τόνισε ο πρώην ισχυρός άνδρας του συλλόγου και αποκάλυψε και μία είδηση για το μεταγραφικό μέτωπο με τον Εντέν Αζάρ:

«Εξετάζουν την περίπτωσή του. Από όσο γνωρίζω, ο ίδιος αρνήθηκε. Θα περιμένουμε ώστε να δούμε τι θα συμβεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: