Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Αναγκαστικά 4-4-2 με Παπάζογλου και Φωτάκη

http://www.contra.gr/images/m/santospaok0104_m.jpgΑναγκαστικά σχήμα 4-4-2 θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα, διάταξη που σπάνια επιλέγει ο Πορτογάλος τεχνικός. Δεν έχει άλλη επιλογή, όμως, εξαιτίας των πολλών απουσιών (Σνάουτσνερ, Κριστιάνο, Ίβιτς, Γκαρσία, Κοντρέρας), λόγω τραυματισμών και κίτρινων καρτών. Οι αντικαταστάτες των απόντων, δεν διαθέτουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα επέτρεπαν να «παίξει» η ομάδα το αγαπημένο της 4-2-3-1. Για παράδειγμα τη θέση του Ίβιτς πίσω από τον Μουσλίμοβιτς, μπορεί να την καλύψει μόνο ο Κριστιάνο ή ο Φιλομένο, αλλά ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος ανέτοιμος ακόμα για την βασική 11άδα.

Έτσι ο Σάντος δοκίμασε στο οικογενειακό δίτερμα που έγινε στη Τούμπα την Πέμπτη τον Παπάζογλου στην ίδια ευθεία ως δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Μουσλίμοβιτς. Τον Γκαρσία στα αμυντικά χαφ αντικατέστησε ο Φωτάκης, ο οποίος έπαιξε ως παρτενέρ του Βιτόλο.

Δεξιά στην μεσαία γραμμή αγωνίσθηκε ο Μουν, αλλά την Κυριακή, εκτός απρόοπτου, θα βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση ο Βιερίνια, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή να προπονηθεί κανονικά. Αριστερά έπαιξε ο Σορλέν, στην άμυνα τα ακραία μπακ ήταν οι Αραμπατζής και Λίνο, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναγκαστικά, λόγω της απουσίας του Κοντέρας, αποτέλεσαν οι Μαλεζάς και Τσιρίλο, με τερματοφύλακα τον Χαλκιά.

Αυτή είναι και η 11άδα που θα παρατάξει λογικά ο Σάντος την Κυριακή στον αγώνα με την Καβάλα στη Τούμπα, στον οποίο ο ΠΑΟΚ επιζητά επιτακτικά τη νίκη για να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, βελτιώνοντας και την βαθμολογική του θέση, αλλά και την ψυχολογία των παικτών του και της ομάδας γενικότερα, ενόψει των πλέι οφ.

- Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κώστας Χαλκιάς στη Τούμπα, στην οποία θα μιλήσει για τον αγώνα με την Καβάλα και την πορεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: