Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΚΑΕ ΑΡΗΣ: Αυξάνει την πίεση για τον Τζερεμάια Μάσει

Ο Τζερεμάια Μάσει είναι η καλύτερη επιλογή για την θέση του παίκτη που θα ενισχύσει τους «κίτρινους» μέσα στην ρακέτα μιας και μετά την αναζήτηση που έγινε στην κοινοτική αγορά, δεν βρέθηκε κάποια άλλη περίπτωση που να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, αν και το… ψάξιμο δεν έχει σταματήσει.
Ο Γιάννης Δαμιανίδης ενημέρωσε τον Ντέιβιντ Μπλατ σχετικά με την συγκεκριμένη περίπτωση, τα δεδομένα που ισχύουν σε σχέση με την Ομπραντόιρο, με τον προπονητή του Άρη να δίνει το «ΟΚ» όσον αφορά την μελλοντική συμφωνία μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής θεωρεί ότι ο Τζερεμάια Μάσει είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι… παραπάνω στην ομάδα έστω και σε αυτό το χρονικό σημείο της περιόδου, με την αποστολή των «κιτρίνων» να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Ο Γιάννης Δαμιανίδης λοιπόν ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση και αυξάνει την πίεση προς την μεριά του Αμερικανού ώστε να μπορέσει να… τρέξει το θέμα για την αποδέσμευση του από την ισπανική ομάδα. Η Ομπραντόιρο απέκτησε τον Πολ Ντέιβις (2.10) με θητεία στους Λ.Α.Κλίπερς και δείχνει ότι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζερεμάια Μάσει. Το πρόβλημα έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι του συμβολαίου του Αμερικανού και την αποζημίωση που θα αξιώσει από την ισπανική ομάδα. Στον Άρη θέλουν το ζήτημα να κλείσει άμεσα, ίσως και στο επόμενο 48ώρο ώστε αν κλείσει η συμφωνία με τον Τζερεμάια Μάσει, ο Αμερικανός να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον στις αρχές της νέας εβδομάδας, ώστε να μπορέσει να μπει στο κλίμα της ομάδας με δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» θα έχουν περισσότερο χρόνο προετοιμασίας αφού δεν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τον Πανελλήνιο στις 17 Απριλίου λόγω της συμμετοχής του στο F-4 του EuroCup αλλά στις 22 του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: