Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Λεκτική πρόκληση από Μάντζιο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/66083f8ffe628d98406ae241f836b0aa_L.jpg?1270786589?1270786589?1270786589Οι... μπουνιές που δέχθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος στην Κύπρο από 26χρονο οφείλεται σε λεκτική πρόκληση του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει ο δράστης. Κανονικά προπονήθηκε ο Ελληνας φορ.

Το συμβάν που έλαβε χώρα στη περιοχή των Φοινικούδων έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία η Αστυνομία αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Νεκτάριος Μαρκέτος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος που κατάγεται από τη Λάρνακα κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα, αφού παραδέχθηκε ότι κτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης γιατί, όπως ισχυρίστηκε δέχθηκε λεκτική πρόκληση.

Ο Μαρκέτος έκανε νέες δηλώσεις για το περιστατικό φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία κάνοντας λόγο πως ο Μάντζιος ήταν για καφέ μαζί με τον συμπαίκτη του και την αρραβωνιαστικιά του: «Το θέμα για όλη την οικογένεια της Ανόρθωσης θεωρείται λήξαν. Είναι κάτι που χειρίζεται η Αστυνομία και την ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή της και τον εντοπισμό του δράστη. Δεν ποδοσφαιροποιούμε εμείς ως Ανόρθωση το θέμα αυτό, πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος τις εντάσεις και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Βρισκόμαστε δυστυχώς μπροστά από ένα θλιβερό γεγονός. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τους δύο ποδοσφαιριστές στην Αστυνομία, ο Βαγγέλης Μάτζιος με την αρραβωνιαστικιά του και ο Βαλεντίνος Σιέλης είχαν μεταβεί σε καφετέρια για καφέ στην παραλιακή των Φοινικούδων. Οταν τέλειωσαν τον καφέ τους η αρραβωνιαστικιά του Βαγγέλη Μάτζιου έφυγε με άλλο αυτοκίνητο και οι δύο ποδοσφαιριστές επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του Βαλεντίνου Σιέλη για να μεταβούν στο γήπεδο για την προγραμματισμένη για τις 16.30 προπόνηση».

Ζήτησε τον λόγο ο Μάντζιος

«Στο δρόμο των Φοινικούδων και ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, αυτοκίνητο σταμάτησε σχεδόν δίπλα τους και οι δύο άγνωστοι που βρίσκονταν σ’ αυτό άρχισαν να προπηλακίζουν τον Βαγγέλη Μάτζιο και να τους λένε να μην αποδώσουν στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής με την Ομόνοια. Ο ποδοσφαιριστής κατέβασε το τζάμι του παραθύρου και ζήτησε από τους αγνώστους να αναφέρουν για ποιο λόγο τον προπηλάκισαν. Το ένα από τα δύο άγνωστα άτομα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να κτυπά βάναυσα τον Βαγγέλη Μάντζιο. Συγκεκριμένα έδωσε δύο γροθιές στο μάτι του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο Σιέλης μετέφερε τον Μάτζιο σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου του έγινε συρραφή της πληγής στην περιοχή κάτω από το μάτι. Ο Βαλεντίνος Σιέλης κατάφερε πριν αναχωρήσει το αυτοκίνητο με τους άγνωστους να σημειώσει τα νούμερα του οχήματος και ειδοποίησε αμέσως το Διευθυντή, τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της Ανόρθωσης. Αφού έγινε συρραφή της πληγής του Μάντζιου, στη συνέχεια μετέβησαν και οι δύο στο γήπεδο όπου προπονήθηκαν κανονικά και ακολούθως στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας έγινε καταγγελία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: