Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Δώνης:"Να μην χαλάσουμε τις εντυπώσεις"

http://www.sport24.gr/ast/cov/65/651979_b.jpgΧωρίς τους Τάτο, Ολιβεϊρα και Μπαζίνσκι θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο Ατρόμητος για το ματς με την Skoda. Δώνης:"Να μην χαλάσουμε τις εντυπώσεις".Ένα βαθμό ψάχνει ο Ατρόμητος στις δυο αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, με σκοπό να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Γι' αυτό με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως δεν θα πρέπει να χαλάσει η καλή εικόνα που έχει δείξει η ομάδα του φέτος.

"Προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, δε θέλουμε να χαλάσουμε τις καλές εντυπώσεις που έχουμε δημιουργήσει και είναι σημαντικό να είμαστε καλοί και αποτελεσματικοί. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει μεγάλο κίνητρο, δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ δυνατός και σκληρός αγώνας".

Χωρίς τρεις στην Ξάνθη

Χωρίς τους Τάτο, Ολιβεϊρα και Μπαζίνσκι θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο Ατρόμητος για το ματς με την Skoda, με τους δυο πρώτους να είναι τιμωρημένοι και τον Πολωνό αμυντικό τραυματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: