Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ανησυχία με Μπλάνκο

http://www.contra.gr/images/m/BLANCO0804_m.jpgΠρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Πέμπτης με τον Ισμαελ Μπλάνκο. Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος σέντερ φορ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και αποχώρησε από το πρόγραμμα πιο πολύ για προληπτικούς λόγους. Την Παρασκευή αναμένεται να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα και το αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Αν απουσιάσει ο Μπλάνκο, τότε η απουσία του θα προστεθεί σε αυτές των τιμωρημένων Σκόκο, Καράμπελα και Γιάχιτς και του τραυματία Ζεράλντο Αλβες.

Από κει και πέρα, ο Νίκος Γεωργέας έκανε τρέξιμο για αποφόρτιση και την Παρασκευή αναμένεται να επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει πως θα παίξει με τον βασικό παρά το γεγονός ότι ο Μπάγεβιτς δοκίμασε την Πέμπτη τον Λαγό αριστερό μπακ (ειρήσθω εν παρόδω έβαλε και τον Λεονάρντο δεξί χαφ στη θέση του Μπλάνκο που αποχώρησε. Ο Αργεντινός προορίζεται -αν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα- για δεξιά με τους Νέμεθ και Τζιμπούρ στην επίθεση).

* Συνάντηση με τον Κώστα Μανωλά (παρόντος του θείου του Στέλιου) είχε την Πέμπτη ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο νεαρός αμυντικός έχει συμβόλαιο για 2 ακόμη χρόνια και αναμένεται να γίνει αναπροσαρμογή στο οικονομικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: