Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Χόλντεν: «Η νίκη είναι το... νούμερο ένα»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9f4e6bd0d0afd832d34a428374df15ae_L.jpg?1270785899?1270785899?1270785899Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ετοιμάζεται να συμμετάσχει για 8η διαδοχική σεζόν σε Final Four της Ευρωλίγκας, με τον Τζέι Αρ Χόλντεν να υποστηρίζει ότι οι νίκες είναι το διαχρονικό... ζητούμενο για την «ομάδα του στρατού».

Στο αφιέρωμα της ιστοσελίδας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αναλύεται η φετινή αγωνιστική πορεία της ΤΣΣΚΑ στα ευρωπαϊκά παρκέ και η... συνήθης πλέον προκρισή σε ένα ακόμα Final Four. Ο 34χρονος γκαρντ των Πρωταθλητών Ρωσίας, Τζέι Αρ Χόλντεν, μιλώντας για το αγωνιστικό προφίλ της περσινής φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης, τόνισε: «Οταν βρίσκεσαι στην ΤΣΣΚΑ, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να παλεύει, να παίζει άμυνα και όλοι θα θυσιαστούν στο συνολικό καλό, γιατί η νίκη είναι το νούμερο ένα για την ΤΣΣΚΑ»!

Από την πλευρά του, ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ, Ραμούνας Σισκάουσκας, σχολίασε τις δυσκολίες που προέκυψαν από την αλλαγή... σελίδας στην αρχή της φετινής σεζόν: ««Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε Ενας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, ο Μεσίνα, αποχώρησε, όπως επίσης και κάποιοι σημαντικοί παίκτες Η αρχή ήταν δύσκολη τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ρωσικό πρωτάθλημα».

Ο νέος τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Εβγκένι Πασούτιν, αναφέρθηκε στην... ανησυχία του, μετά την άνετη πρώτη επικράτηση επί της Κάχα Λαμποράλ στην προημιτελική φάση: «Φοβήθηκα μήπως μειωθεί ο σεβασμός μας απέναντι στην ισπανική ομάδα», ενώ ο 28χρονος Ρώσος φόργουορντ, Βίκτορ Χριάπα, υπογράμμισε: «Μου αρέσει πολύ ο νέος μου ρόλος και το διασκεδάζω πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: