Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Οι σκέψεις του Κούπερ και οι αλλαγές που θα γίνουν

Οι σκέψεις του Κούπερ  και οι αλλαγές που θα γίνουν

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα. Κάτι ανάλογο θα γίνει και σήμερα το πρωί, οπότε και έχει προγραμματιστεί η τελευταία –ουσιαστικά- προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανέβασε τους ρυθμούς, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Επιθυμία του τεχνικού ηγέτη της ομάδας είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στον Κυριακάτικο αγώνα να είναι στο 100% των δυνάμεών τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Ο Αργεντίνος κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό του τον Άρη που θα παραταχθεί στην Τρίπολη. Εξάλλου, στο χθεσινό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε στην πρωινή προπόνηση ο τεχνικός ηγέτης του Άρη δοκίμασε τα πλάνα του, τα οποία αναμένεται σε κάποιο βαθμό να είναι διαφοροποιημένα. Όχι σίγουρα σε μεγάλο βαθμό, αλλά όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν βασικές αλλαγές, μιας και στις σκέψεις και στα πλάνα του Κούπερ είναι να δώσει ανάσες σε παίκτες κλειδιά, για τις κρίσιμες εβδομάδες που έρχονται.

Ορτιθ ο αντί Νασούτι

Μία από τις βασικές αλλαγές –αναγκαστικά- που αναμένεται να δούμε στην Τρίπολη είναι αυτή στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Η δεδομένη απουσία –λόγω καρτών- του Κριστιάν Νασούτι από το κέντρο της άμυνας και παράλληλα η θετική και ικανοποιητική εικόνα του Θέσαρ Ορτίθ σε καθημερινή βάση έχουν αναγκάσει τον Κούπερ να προορίζει τον Ισπανό νεαρό αμυντικό ως τον παρτενέρ του Ρονάλντο. Για τη μία και μοναδική μέχρι τώρα παρουσία του Ορτίθ με την φανέλα του Άρη, στο ματς με τον Λεβαδειακό, ο τεχνικός της ομάδας είχε δηλώσει ικανοποιημένος, γεγονός που δίνει πλέον το προβάδισμα στον 23χρονο αντί του Κουλουχέρη. Απο ‘κει και πέρα, δεδομένη είναι και η απουσία του Τόνι Κάλβο από το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, με την θέση του να παίρνει –λογικά- ο Χαβιέ Χαβίτο, την ίδια ώρα που ο Πέσκοβιτς θα καθίσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Άρη.
Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, με τον Έκτορ Κούπερ να προβληματίζεται μόνο για την θέση των χαφ και τους δύο που θα πρέπει να επιλέξει, με τους Πρίττα και Ναφτί πάντως να… κερδίζουν έδαφος. Η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου θα ξεκαθαρίσει τα πάντα, με τον Αργεντινό να επιχειρεί τις τελευταίες του δοκιμές, λαμβάνοντας παράλληλα και τις τελευταίες του αποφάσεις. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: