Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Παίρνουν τα... μέτρα τους στον ΠΑΣ Γιάννινα


Οι παίκτες των Ιωαννίνων πανηγυρίζουν στο Καραϊσκάκη Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά κυρίως τα... προηγούμενα που έχουν οι οπαδοί του με αυτούς του... ΟΦΗ, αναγκάζουν την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα να ζητήσει ισχυρή αστυνομική προστασία για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου την Κυριακή που θα κρίνει την παραμονή.

ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ είχαν τεθεί αντιμέτωποι πριν από μερικά χρόνια (2001) στο μπαράζ που έγινε στην Ρόδο για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Το παιχνίδι εκείνο είχε σημαδευτεί από επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι ένας οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλέον οι παράγοντες της ομάδας της Ηπείρου φοβούνται ότι υπάρχουν ακόμα οπαδοί της Κρητικής ομάδας, που θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια σε εκείνα τα περιστατικά, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Για το λόγο αυτό, με έγγραφο που απέστειλαν στην αστυνομική διεύθυνση του Ηρακλείου, ζητούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την καλύτερη προστασία της αποστολής, ενώ το παιχνίδι θα γίνει και παρουσία εισαγγελέα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει το περιθώριο να αφήσει τους παίκτες του να ξεκουραστούν μετά την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και πλέον θα τους προπονήσει κανονικά την Πέμπτη.

Πάντως ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι δεν μπορεί να έχει στην διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη τους τιμωρημένους Κώτσιο, Καζναφέρη, αλλά και τους τραυματίες Ντάσιο, Σαϊτιώτη, Ελευθερόπουλο. Ελπίδες υπάρχουν για τον Ντιμπαλά, ενώ επιστρέφει ο Σίσιτς που εξέτισε την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: