Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ηρακλής-Αντεπίθεση και αιφνιδιασμός

Αντεπίθεση και αιφνιδιασμός

Η μεγάλη βαθμολογική πίεση έχει αποτιναχθεί. Ο Ηρακλής θα παίξει πιο ελεύθερα. Για τη νίκη όμως και πάλι. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έχει τη δυνατότητα να προβεί σε δοκιμές, χωρίς να επηρεάζει τη δυναμική της ομάδας. Έτσι ο Σλοβάκος σύμφωνα με όσα έδειξε προσανατολίζεται να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 και να «χτυπήσει» στο ΟΑΚΑ με αιφνιδιασμό και αντεπίθεση.
Ο Μπουμπένκο στη χθεσινή προπόνηση έδειξε κατά ένα σημαντικό ποσοστό τις προθέσεις του για την ενδεκάδα. Θα υπάρχουν αλλαγές και στα πρόσωπα. Αναγκαστικές κατά κύριο λόγο. Βέβαια υπάρχουν παίκτες που θα αγωνιστούν και έχουν αποδεδειγμένα προσφέρει λύσεις.

Δοκίμασε Ιωαννίδη, επαναφέρει Επστάιν

Στο χθεσινό δίτερμα ο Μπουμπένκο δοκίμασε στο 4-3-3 με τον Φερνάντες κάτω από τα δοκάρια. Οι Κατσαμπής και Σαρακατσάνος αποτέλεσαν κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Παπαζαχαρία στα δεξιά. Ο Μπουμπένκο δοκίμασε αρχικά αριστερά τον Ιωαννίδη και στη συνέχεια τον Μάρτος. Στη μεσαία γραμμή δημιούργησε «τρίγωνο» με έναν «καθαρό» αμυντικό χαφ, τον Ηλιάδη, που είχε λίγο μπροστά του τους «Πίτου» και Μάρα. Επιθετικά ο Κομπαγιάσι ξεκίνησε αριστερά και ο Κονέ δεξιά, με τον Γιάντση στην κορυφή. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης πάντως, ο Επστάιν φαίνεται πως θα επανέλθει στην ενδεκάδα. Αυτό το οποίο διαχωρίζει το 4-3-3 που δοκίμασε ο Μπουμπένκο με το κλασικό 4-5-1, είναι η σαφής προώθηση των ακραίων ψηλά, όπως και το ότι στο «τρίγωνο» του κέντρου οι δύο μέσοι έπαιζαν παράλληλα μπροστά από τον αμυντικό χαφ.

Προφυλάχθηκε ο Καρλίνιος

Στον τομέα των τραυματιών οι Παπαστεριανός, Λέκι, Marques συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και ο Πιλότο με γυμναστήριο, ενώ ο Καρλίνιος προφυλάχθηκε προληπτικά, λόγω μυϊκής επιβάρυνσης που δεν εμπνέει ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: