Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Μια ...Σεξοβόμβα στο αθλητικό ρεπορτάζ!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_3956.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_vpiV0PEb9v.jpgEίναι η Έριν Άντριους, μια 32χρονη Αμερικανίδα ρεπόρτερ του ESPN, η οποία κατετάγη 2η στη σχετική ψηφοφορία γνωστού περιοδικού.

Ωστόσο, η Έριν μόνο δεύτερη δεν αισθάνεται, καθώς για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2007, 2008, 2009) κέρδισε μια άλλη, αντίστοιχη ψηφοφορία του Playboy, οι αναγνώστες του οποίου την επέλεξαν ως πιο σέξι δημοσιογράφο της Αμερικής (όχι μόνο των ΗΠΑ)!

Η αιτία είναι μάλλον προφανής, καθώς για τα ατέλειωτα πόδια της Έριν έχουν γραφτεί κατά καιρούς δεκάδες θέματα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός δεν ασχολήθηκε με τα αθλητικά δρώμενα, εστιάζοντας (αρκετά συχνά από πίσω) στο υπέροχο κορμί της.

Προς το παρόν, πάντως, έχει αποφύγει τις αισθησιακές φωτογραφήσεις, παρότι έχει πολιορκηθεί αρκετές φορές από τα κορυφαία περιοδικά. Αντίθετα, δεν αποφεύγει καθόλου την έκθεση στον φακό της τηλεόρασης, καθώς πέρα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, έχει αρκετές εμφανίσεις ως guest star, μεταξύ των οποίων η πολύκροτη - εν μέσω σκανδάλου - συνέντευξη που έδωσε στο σόου της Όπρα, αλλά και η συμμετοχή της στην γνωστή εκπομπή "Dancing with the Stars".

Ακόμα πιο γνωστή έγινε όταν ξέσπασε (τον περασμένο Ιούλιο) το περίφημο σκάνδαλο γύρω από το όνομά της και - κυρίως - το γυμνό κορμί της. Ένας 48χρονος άνδρας την παρακολουθούσε για καιρό, μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να τη μαγνητοσκοπήσει γυμνή ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο από το διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε!

Το σκάνδαλο που ξέσπασε είχε δύο προεκτάσεις. Η πρώτη ήταν η λογική και αναμενόμενη. Η Έριν έκανε μήνυση και ο διεστραμμένος θαυμαστής πριν από λίγες μέρες (στις 15 Μαρτίου) καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση. "Μού κατέστρεψε τη ζωή και την καριέρα. Ελπίζω να μην ξαναδεί το φως της ημέρας", δήλωνε τότε κλαίγοντας η Άντριους, η οποία ωστόσο μόνο δεν καταστράφηκε από τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Η δεύτερη πτυχή του σκανδάλου είχε σχέση με τον τρόπο που κυκλοφόρησε το γυμνό βίντεο στο διαδίκτυο. Το αρχείο περιείχε έναν ιό, ο οποίος παγίδευσε τους υπολογιστές όλων των ...ματάκηδων που έσπευσαν να την απολαύσουν! Σύμφωνα με έρευνα του NBC, οι υπολογιστές όσων έκαναν κλικ στα γυμνά αρχεία της Έριν, ξεγυμνώθηκαν με τη σειρά τους και έπεσαν στα χέρια όσων διέσπειραν τον ιό!

Πάντως, η νομική υπηρεσία του ESPN κινήθηκε γρήγορα και μπλόκαρε το βίντεο, το οποίο πλέον - όπως υποστηρίζει το κανάλι - έχει εξαφανιστεί από το Internet!

Τι είπε η ίδια όταν ρωτήθηκε σχετικά εν μέσω του σκανδάλου; "Δεν με πειράζει το βίντεο, αλλά με ενοχλεί που με χρησιμοποίησαν για να παγιδεύσουν τους υπολογιστές". Έκτοτε, στην Έριν "κόλλησε" το προσωνύμιο "Σεξοβόμβα" (Sex Bomb), όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και για τον τρόπο που ...ανατίναξε χιλιάδες υπολογιστές του πλανήτη!

"Φοράω τα ακουστικά μου και δεν ακούω τίποτα", είπε όταν ρωτήθηκε πώς της φαίνεται που στα γήπεδα τη φωνάζουν "Σεξοβόμβα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: