Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Η άρνηση Μεξές και η επιθυμία Νιόπλια

http://www.sport24.gr/ast/cov/me/mexes_2008_4_22_14_56_20_b.jpgΟ 28χρονος άσος της Ρόμα, Φιλίπ Μεξές δήλωσε στο περιβάλλον του πως δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και συνεπώς στο "τριφύλλι". Νιόπλιας: "Να φτάσουμε στο νταμπλ". Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών αλλά για του χρόνου, πλέον. Σαριέγκι: "Εξαρτάται από την πρόταση..."Δεν θέλει Ελλάδα ο Μεξές

Ενα από τα ηχηρά ονόματα που ακούστηκαν ως υποψήφιος στόχος της άμυνας του Παναθηναϊκού, είναι ο Φιλίπ Μεξές. Ο "κολλητός" του Τζιμπρίλ Σισέ ωστόσο σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα και συνεπώς τον Παναθηναϊκό.

Τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, τις τελευταίες μέρες μιλούσαν για ανταλλαγή του Μεξές με τον Νίνη μεταξύ του "τριφυλλιού" και της Ρόμα. Ομως τα δεδομένα γρήγορα άλλαξαν και οι συνάδελφοι από την Ιταλία μιλούσαν για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Γάλλο στόπερ, ύψους 2.500.000 ευρώ το χρόνο, προκειμένου να τον δελεάσει και να τον κάνει να φορέσει τα "πράσινα".

Ωστόσο ούτε αυτό φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση. Σύμφωνα με το γαλλικό ραδιόφωνο "Radio Monte Carlo" το απόγευμα της Πέμπτης, μετέδωσε επικαλούμενο πληροφορίες από το περιβάλλον του άσου της Ρόμα πως δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και συνεπώς τον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος αμυντικός δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού θέλει ένα σαφώς καλύτερο ή ισάξιο πρωτάθλημα με το Καμπιονάτο για να συνεχίσει να αγωνίζεται την νέα περίοδο.

Αξίζει να τονίσουμε πως το "Radio Monte Carlo" είναι απόλυτα έγκυρο μέσο αφού πρώτο είχε "αποκαλύψει" την μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι ο αμυντικός της Ρόμα δύσκολα θα αποτελέσει μεταγραφή του "τριφυλλιού".

Νιόπλιας: "Να φτάσουμε στο νταμπλ"

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Νίκος Νιόπλιας δεν ξέφυγε πολύ στην ομιλία του απ' όσα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που έδειξαν στο ματς με τον "Αγιαξ της Ηπείρου" ωστόσο ζήτησε το νταμπλ για άλλη μια φορά από τους "πράσινους".

"Το μόνο που κρατάμε από το παιχνίδι με τα Γιάννενα, είναι η πρόκριση στον τελικό. Τίποτα άλλο. Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άσχημη απόδοση μας ο κακός αγωνιστικός χώρος, όμως είστε επαγγελματίες και οφείλατε να ανταπεξέλθετε καλύτερα" ήταν τα πρώτα λόγια του Κοζανίτη προπονητή.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στους δύο τελικούς... που έχουν μπροστά τους για να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ.

"Πλέον έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας, έναν με τον Ηρακλή και έναν με τον Άρη. Πρέπει να τους νικήσουμε και τους δύο, για να φτάσουμε στο νταμπλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: