Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Κόντρα «Ευρωπαίων» στο «Άνφιλντ»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_z2h5NWPWm.jpgΟι δύο εκπρόσωποι της «Πρέμιερ Λιγκ» στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, αναμετρόνται το απόγευμα της Κυριακής, στο «Άνφιλντ».Λίγα 24ωρα μετά τις νίκες τους επί της Μπενφίκα και της Βόλφσμπουργκ, Λίβερπουλ και Φούλαμ δίνουν ένα παιχνίδι που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχθεί και ως προπομπός του τελικού της 12ης Μαϊού στο «Νόρντμπανκ Αρένα» του Αμβούργου. Η κυριακάτικη αναμέτρηση είναι βεβαίως πολύ πιο σημαντική για τους «κόκκινους» που εξακολουθούν να τρέφουν ελπίδες για την τέταρτη θέση, αν και το πράγμα δεν βρίσκεται στα χέρια τους. Ο Μπενίτεθ θα έχει στην διάθεση του ξανά τους Μάξι Ροντρίγκεζ και Ράιαν Μπάμπελ που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην Μπενφίκα, εκτός παραμένει ο Ινσούα ενώ ο Τόρες που αντιμετώπισε ένα μικροτραυματισμό την Πέμπτη, λογικά θα βρίσκεται ξανά στην ενδεκάδα. Η Φούλαμ που δεν έχει προφανείς στόχους στο πρωτάθλημα και δεν έχει νικήσει ποτέ στο «Άνφιλντ», έχει αμφίβολο τον Μπόμπι Ζαμόρα που έπαιξε με πρόβλημα στον αχίλλειο εναντίον της Βόλφσμπουργκ και τον Ντέιβις, ενώ σίγουρα απόντες θα είναι οι Πέιντσιλ και Ντέμπσεϊ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν και έχει την δυνατότητα να ξαναβρεθεί προσωρινά στην κορυφή, κάτι που θα συμβεί αν περάσει νικηφόρα από το «Ίγουντ Παρκ» και το ματς με την αδιάφορη βαθμολογικά Μπλάκμπερν. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γουέιν Ρούνεϊ που αναμένεται να επανέλθει στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «παλιοσειρές» Γκιγκς, Σκόουλς και Νέβιλ αναμένεται να βρουν χώρο στην ενδεκάδα, αφού η Γιουνάιτεντ έχει να αντιμετωπίσει και την συσσωρευμένη κούραση από τα παιχνίδια με Τσέλσι και Μπάγερν.

Η 33η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, η δεύτερη εκ των οποίων είναι στο διήμερο Τρίτη-Τετάρτη, λόγω του ότι μέσα στο σαββατοκύριακο υπάρχουν και οι δύο ημιτελικοί του F.A Cup στο Γουέμπλεϊ, Τσέλσι-Άστον Βίλα και Τότεναμ-Πόρτσμουθ. Την Κυριακή υπάρχει και το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρμιγχαμ στα Ίστλαντς με τους «πολίτες» να θέλουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Η Άρσεναλ παίζει την Τετάρτη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με την Τότεναμ σε ένα λονδρέζικο ντέρμπι με εξαιρετική βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες, που βαδίζουν έχοντας διαφορετικές επιδιώξεις από την φετινή κούρσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: