Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Κουτσουρεμένη αγωνιστική


Νέο σήμα Πρέμιερ Λιγκ Το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με μόλις έξι αναμετρήσεις, λόγω της διεξαγωγής των ημιτελικών κυπέλλου. Το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα του "Ιγουντ Παρκ", με τη Μπλάκμπερν να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σε περίπτωση απώλειας θα πρέπει -λογικά- να αποχαιρετήσει τον τίτλο. Θα είναι βαρύ το πλήγμα για την ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, αν τρεις ημέρες μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, χάσει και το πρωτάθλημα, αλλά οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι αποφασισμένοι να παλέψουν έως το τέλος, μολονότι η Τσέλσι μοιάζει πλέον ως το μεγάλο φαβορί.

Με την "πλάτη στον τοίχο" είναι και η Λίβερπουλ, αφού έχει χάσει ήδη σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της να προλάβει την τέταρτη θέση. Σε περίπτωση απώλειας στον εντός έδρας αγώνα με τη Φούλαμ, οι "κόκκινοι" του Ράφα Μπενίτεθ λένε "αντίο" στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, αφού η διαφορά με τη Μάντσεστερ Σίτι (εντός με τη Μπέρμιγχαμ) δεν θα καλύπτεται.

Οριακό ματς υπάρχει και στην "ουρά" της βαθμολογίας, καθώς η Μπέρνλι παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή, στην έδρα της Χαλ. Ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα γνωρίζουμε από αύριο την μία από τις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν την Πόρτσμουθ στην Τσάμπιονσιπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 34ης αγωνιστικής:

Σάββατο:
Χαλ-Μπέρνλι
Γουέστ Χαμ-Σάντερλαντ

Κυριακή:
Γουλβς-Στόουκ Σίτι
Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Γ.
Λίβερπουλ-Φούλαμ
Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρμιγχαμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: