Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ουντότζι: "Έτοιμοι για τη νίκη με Άρη"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ud/udogi_b.jpgΟ Τσίκο Ουντότζι, μίλησε για τον τρόπο προετοιμασίας ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού του Αστέρας Τρίπολης με τον Άρη.Αναλυτικά η συνέντευξη του Τσίκο Ουντότζι στο arcadia-sports: Το παιχνίδι απέναντι στον Άρη, είναι τεράστιας σημασίας για την ομάδα, αλλά και για ολόκληρη την πόλη. Ποια είναι η δική σου εκτίμηση;

"Νιώθουμε καλά. Γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν πόντο. Είναι πολύ σημαντικό το να υπάρχει υψηλό ηθικό στην ομάδα, στους παίκτες, τους οπαδούς. Είμαστε χαρούμενοι με τη μέχρι σήμερα προσπάθειά μας και θα κυνηγήσουμε τη νίκη και σε αυτό το ματς".

Θεωρείς πως ένας πόντος μπορεί να αποδειχθεί αρκετός, ή μήπως οι 3 βαθμοί είναι απαραίτητοι;

"Στο ποδόσφαιρο, πρέπει πάντοτε να κυνηγάς τους 3 πόντους. Προσευχόμαστε, ευχόμαστε να συμβεί το καλύτερο για εμάς σε αυτό τον αγώνα. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε για μια μεγάλη νίκη".

Πως νιώθουν οι συμπαίκτες σου και ο προπονητής για τον αγώνα απέναντι στον Άρη;

"Όλοι νιώθουν έτοιμοι. Προπονούμαστε δυνατά, προετοιμαζόμαστε και νιώθουμε έτοιμοι για να πάρουμε τους 3 βαθμούς".

Τι έχεις να πεις για τους πολλούς βαθμούς τους οποίους κατέκτησαν τις τελευταίες αγωνιστικές, ομάδες οι οποίες κινδυνεύουν με υποβιβασμό;

"(Χαμογελάει) Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα πράγματα αλλάζουν μερικές φορές… Παίζεις ένα παιχνίδι και το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί. Αυτό όμως, είναι πλέον ιστορία. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και να προχωρήσουμε. Επιβάλλεται να μείνουμε στην κατηγορία".

Ποια ήταν κατά τη γνώμη σου τα κυριότερα λάθη του Αστέρα, τα οποία δεν του επέτρεψαν να πάρει τους πόντους τους οποίους χρειαζόταν στα τελευταία παιχνίδια;

"Δε μπορεί να πει κανείς ότι δεν προσπαθούσαμε. Απλώς, το αποτέλεσμα δεν ερχόταν. Δε μπορώ να καταλάβω πως συνέβη αυτό".

Χρειάζεστε τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας;

"Θα πρέπει να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή. Η ατμόσφαιρα, είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο! Όλοι θέλουν να παίζουν σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να έρθουν και να στηρίξουν την ομάδα".

Είναι η πρώτη σου χρονιά στην ομάδα. Πως είναι η ζωή σου στην Τρίπολη;

"Είναι η πρώτη μου χρονιά και νιώθω καλά στην ομάδα. Αισθάνομαι άνετα, είμαι επαγγελματίας και παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Νιώθω καλά με τις υπάρχουσες συνθήκες. Μπορώ να προσαρμοστώ παντού".

Θα παραμείνεις στην ομάδα;

"Βεβαίως! Θα είμαι εδώ και την επόμενη χρονιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: