Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Νέτο: "Ονειρευόμαστε το κύπελλο"


Ο Νέτο μαρκάρει τον Καραγκούνη "Το Κύπελλο είναι και για εμάς τους ίδιους ένα όνειρο και θα κάνουμε τα πάντα για να το πάρουμε. Θέλουμε να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη μετά την κατάκτησή του, να το γιορτάσουμε όλοι μαζί". Τα παραπάνω ανήκουν στον Ντάρσι Νέτο που φιλοξενήθηκε σήμερα στον Αρης FM 92,8.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ’ρη ασχολήθηκε με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Για τους αντιπάλους ίσως να φανεί ότι δίνουν παιχνίδι ζήτημα ζωής και θανάτου, γιατί παίζουν την παραμονή τους. Για εμάς, μοναδικός στόχος θα είναι να πάρουμε τη νίκη στα επόμενα παιχνίδια και να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα πλέι οφ». Και πρόσθεσε:«Είναι δύσκολο, αλλά προσωπικά, ετοιμάζομαι πάντα για να τα δώσω όλα, σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα σκεφτόμαστε την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και τα παιχνίδια που θα δώσουμε πριν τα πλέιοφς, αλλά και μετά μέσα σε στα πλέιοφς. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Σε ερώτηση για το αν έχει ονειρευτεί να σκοράρει στον Τελικό με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε ο Νέτο: «Είναι όνειρο που δεν το έχω δει. Η θέση μου δεν ευνοεί τα γκολ. Γενικά, πάντως, ήταν καλή χρονιά και πέτυχα γκολ με την εκτέλεση φάουλ. Όσο για τα γκολ της Ξάνθης, ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Δόξα το Θεό, εκείνη τη στιγμή που αποφάσισα να γυρίσω στην άμυνά μου, στρώθηκε η μπάλα, πέτυχα το γκολ και άνοιξε ο δρόμος για τον Τελικό. Τώρα πρέπει να κοιτάξω περισσότερα τα αμυντικά μου καθήκοντα και να αφήσω τους συμπαίκτες μου να ασχοληθούν με το σκοράρισμα».

Για το νέο αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης μετά την αλλαγή του χλοοτάπητα, σχολίασε: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η αλλαγή αυτή και όταν λέγαμε ότι τα άσχημα γήπεδα δε μας ευνοούν, το πιστεύαμε. Η ομάδα μας μπορεί σε ένα καλό γήπεδο να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα και να γίνει καλό παιχνίδι. Κάτι τέτοιο έγινε με τον Ατρόμητο, όπου παίξαμε σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο και είχαμε θετικά αποτελέσματα. Στην Ξάνθη, από την άλλη, και στα Γιάννενα, δεν παίξαμε καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νομίζω ότι τα τεχνικά χαρίσματα της ομάδας μας θα φανούν στο νέο μας αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: