Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Απονομή χωρίς τις Ρωσίδες

http://www.sport24.gr/ast/cov/ko/koypaaa_b.jpgΌλοι στο κλειστό της Εργάνης ήταν... μεθυσμένοι από το νέκταρ της επιτυχίας και την κατάκτηση του Eurocup. Μόνο οι Ρωσίδες δεν συμμερίζονταν τη χαρά των ανθρώπων του Αθηναϊκού. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα έτρεξαν στα αποδυτήρια όπου κλείστηκαν για πολλή ώρα. Κι αν κάποιος περίμενε ότι θα επέστρεφαν στο παρκέ για να είναι παρούσες στην απονομή και να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, έκανε λάθος.

Οι παίκτριες του Κολοσκόβ δεν βγήκαν ξανά από τα αποδυτηρία για να δουν την Πόλυ Σαρέγκου να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο και γύρω ο κόσμος να ζητωκραυγάζει!

Μοναδική εξαίρεση η Κάρι, η οποία ήταν για μία ακόμα φορά και η καλύτερη παίκτρια της Ναντέζντα, καθώς σταμάτησε στους 18 πόντους. Η Αμερικανίδα παίκτρια βρέθηκε για λίγο στο παρκέ και... τίμησε με την παρουσία της τα κορίτσια του Αθηναϊκού, όπως άλλωστε έπρεπε να είχαν κάνει και οι συμπαίκτριες της.

Στα της απονομής, πολύχρωμα χαρτάκια, από τα μεγάφωνα να ακούγεται το θρυλικό "We are the championis" αλλά και το γεμάτο αναμνήσεις "Final Countdown" και η Πόλυ Σαρέγκου να σηκώνει ψηλά την κούπα, προκαλώντας ντελίριο.

Αφήστε δε, που έγινε η πρώτη ελληνίδα παίκτρια μπάσκετ που σήκωσε ευρωπαϊκή κούπα! Η συνέχεια γνωστή, η κούπα πέρασε από όλες τις παίκτριες που της χάρισαν και τα απαραίτητα... φιλιά και φυσικά πέρασε από τα χέρια των Δικαιουλάκου και Χαρδαλιά, των ανθρώπων που πίστεψαν στον τελικό του Eurocup από το ξεκίνημα της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: